0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

denisa

• 2681
  • Човек предполага, Господ разполага!
Не губете вяра!
« -: Януари 03, 2010, 15:23:55 pm »
Това го даваха в БТВ-новините в новогодишната вечер, надявам се да даде сили и вяра на много момичета тук.Честита Нова Година.
http://www.btv.bg/news/news_details.pcgi?cont_id=149699
Re: Не губете вяра!
« Отговор #1 -: Януари 03, 2010, 15:40:12 pm »
Гледах го!Толкова се развълнувах,че след това през цялата вечер очите ми се пълнеха със сълзи и избухвах в плач.Добре,че бяхме сами със съпруга ми,защото сигурно щяха да ме помислят за луда.Пожелах си дано догодина по това време не сме сами и пак да плача,но от радост.Дано да ми стигнат силите,за да не се откажа!Късмет и много щастливи мигове ви пожелавам мили,борбени момичета!
« Отговор #2 -: Януари 03, 2010, 17:36:53 pm »
Успех, Светле! Господ обича смелите!
Ако се появят препятствия по пътя Ви - сменете посоката, а не крайната цел...

БЛАГОДАРЯ ВИ, Д-Р СТАМЕНОВ!
*

nimika

• *
  • 3357
  • Да сме усмихнати , добри и слънчеви!
« Отговор #3 -: Януари 04, 2010, 09:20:03 am »
О ,и ние  го гледахме  и  очите ми се напълниха със сълзи ...

Важно е,че за тези проблеми все по -често се говори в медиите  ,за да могат   и хората да не се притесняват ,и работодателите да  бъдат по-толерантни и като цяло обществото да   приеме ,че това е част от нас.

« Отговор #4 -: Януари 04, 2010, 10:45:52 am »
Много обнадеждаващо,късмет Светле, дано тази година увеличите членовете на семейството си. Тази човешка история дава много надежда на хората като мен с 2 неуспешни опита и един неосъществен трансфер на замразени 
*
« Отговор #5 -: Януари 04, 2010, 11:38:26 am »
Много ме трогна тази история, която предадоха по БТВ. И искам да ви кажа, че познавам още няколко такива момичета, отдавна. Винаги, винаги има надежда!
*
« Отговор #6 -: Януари 04, 2010, 12:44:36 pm »
Успех и късмет, Светле!  :rainbow: yahoo_17
« Отговор #7 -: Януари 04, 2010, 16:15:24 pm »
Много добре беше направен репортажът. И мен ме трогна.
Хубаво е телевизиите (и въобще медиите) да показват темата по този начин. Много пъти съм се дразнила от опитите им - получава им се някак студено и чуждо. Все изпускат по някой дразнещ израз :( ... А този път беше направено с топлота и разбиране, имаше радост и надежда, беше наистина коледно. И двете героини на репортажа бяха много симпатични, особено малката Вяра :) . Дано скоро си има братче или сестриче!
Само като видях познатата врата на клиниката и ми стана едно такова.... osi_8

На теория и практика, животът е едно. В действителност - съвсем друго.
*
« Отговор #8 -: Януари 05, 2010, 09:57:19 am »
Познавам Светлето от години, когато започнахме първите си опити ин витро и поддържаме връзка все още.Бях свидетел на един от положителните й тестове, и така също на една от загубите й за съжаление, но тя не си й помисли да се откаже.
Да са живи и здрави цялото семейство и успех за още едно сладурче.