Уфффф тези чертички
, да си призная спрях да ползвам тестове за овулация точно защото напрактика не мога да разчета резултата. Втора чертичка, ама по-бледа ли е, ама колко по-бледа е, или пък е достатъчно наситена и близка по цвят с контролната...
Аз да не съм компютърна програма за сканиране и анализ на цветове?! Три месеца купувах ову-тестове в промишлени количества и си правех такъв всеки ден - от спиране на кървенето, до следващия цикъл само и само да добия представа за правилния вид на въпросните чертички. Е, не можах... И понеже безумните лентички са в кутийки по 5+тест за бременност, имам към 30 теста за бременност бонус в момента
Най-тъпото е, че в която и аптека да попитам - имат само тези и това е. Нищо на друг принцип, с по-лесно и ясно отчитане. Това в аптеките в Ст.Загора, като пътувам някъде и мерна аптека - проверявам все пак дали имат и друг модел. Веднъж само ми предложиха от някаква друга марка, ама пак на същия принцип - чертички. Мерси.
Преди 2 години във Виена ми се наложи да пия "Тамифлу", опасявах се че ако съм бременна ще навреди и си купих тест за бременност от първата аптека която видях. Нещото беше с вид на дигитален термометър, с екранче и акуратно си изписа "няма бременност". Ясно и точно, никакви чертички и алабализми. Някой ползвал ли е тестове за овулация, подобни на този тест за бременност, или поне различни от лентичките? Много ще бъда благодарна, да сподели от къде точно да си купя такива, (няма значение в кой град в БГ), или ако се поръчват от чужбина - координати на сайт, или дистрибутор.
Успех на всички с тестването и дано е за мнооого кратък период