0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Anonymous

Здравейте,
бях на преглед и искам да ви помоля да кажете според вас всичко наред ли е.Ето и какво пише на листчето ми:
Матка:в AVF,ПРЗ 40 мм
Лигавица:endom.11мм
Десесн яйчник:28/32мм,фоликул 20мм
Ляв яйчник:32/29мм
Фоликули в двата яйчника cd <8mm
Благодаря на висчки предварително :D
*

piera

• 896
  • Keen on boots
Мисля,че всичко е нормално,още по-вече щом лекаря не е казал нищо.Има значение дали си в първа или втора фаза на месечния цикъл.Надявам се някой компетентен да отговори на въпроса ти,тъй като аз определено не съм :lol:(Изхождайки от големината на фоликула и дебелината на ендометриума,предполагам че си около овулация)
*
И аз вчера бях за пръв път на фоликулметия. Нямам толкова много резултати като теб.
Десен яйчник -22 мм ("страхотен фоликул като форма и големина"- по думите на лекаря
Лигавица - М 11
Цервикална слуз (LC$)- 3,33 - добра.
Данните ми били отлични - очакваме спукване
Днес ме вика отново на преглед, защото в неделя ще е късно.
Само не мога да разбера защо ме боли в ляво, като овулацията е на десния яйчник.

И аз мисля че резултатите ти са в норма макар, че не съм толкова  компетентна по въпроса. Овулацията ти предстои, така че работете по въпроса;) Успех;)
*

Anonymous

Мерси за отговорите.
Док също каза ,че всичко е О.К,ама аз да ви питам и вас,защото знам,че имате доста опит.
Благодаря ви още веднъж
*

naha

• 1474
  • За всяко нещо си има Време, Път и Надежда!
я кажи на кои ден от месечния цикъл ти е правена фуликометрията . 8мм фуликоли са твърде малки за предстояща овулация трябва да са 20 до 22мм за да се спукат
*

piera

• 896
  • Keen on boots
Наха,погледни където момичето е написало десен яйчник,фоликул 20 мм :)
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
Фоликуметрия ти е много добре-фолекула е нормален,лигавицата е добре-значи до тук няма проблем!Успех за напред! :lol: