Честито Маги!
Като прочетох твоята тема добих кураж да пиша и аз. Преди време имах идея да пусна и аз своя тема във форума със заглавие от сорта на "случват се чудеса..." и така да дам кураж и положителни мисли на много момичета. Но все нещо ме спираше понеже и аз бях много объркана като теб, после нямах време или бях забравила... Но явно сега е дошъл момента да се похваля и аз че съм бременна по естествен начин в 31-ва седмица и очакваме най-вероятно момиченце :)След 3 години мъки - извънматочна бременност, премахване на едната тръба, полипи, хламидии, ин-витро... и аз си мислех че един ден ако искам 3-то дете ще трябва да ходя при д-р Владимиров и да използваме замръзените ембриони. И на мен ми се случи като гръм от ясно небе точно около 1-вия рожден ден на близнаците ни. Няколко дни не бяхме на себе си и се чудехме как е възможно да се случи и защо точно сега. Но е факт - възможно е, и аз не знам как е станало, но мога да кажа че вече вярвам че наистина стават чудеса и то не само по Коледа. Признавам честно, че в началото ни мина мисълта дали да го задържим. Децата тъкмо прохождаха, вкъщи беше лудница и въпреки че има кой да ни помага си е трудно. Но като помислихме трезво и решихме, че не можем да се откажем от това наше чудо и че щом Бог е решил така, това не е случайно и ще се справим. И така се успокоихме и сега си го чакаме с нетърпение. И когато чета за други такива истории като нашата се успокоявам още повече, че не сме само ние лудите с близнаци и с трето дете с малка разлика
Лека и безпроблемна бременност ти пожелавами ще се радвам ако мога да помогна с някой съвет!