0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Бременност 6 меса след секцио
« Отговор #40 -: Декември 26, 2009, 22:27:51 pm »
Честито Магичка найстина стават чудеса  :P
« Отговор #41 -: Декември 29, 2009, 22:21:25 pm »
Честито Маги!

Като прочетох твоята тема добих кураж да пиша и аз. Преди време имах идея да пусна и аз своя тема във форума със заглавие от сорта на "случват се чудеса..." и така да дам кураж и положителни мисли на много момичета. Но все нещо ме спираше понеже и аз бях много объркана като теб, после нямах време или бях забравила... Но явно сега е дошъл момента да се похваля и аз че съм бременна по естествен начин в 31-ва седмица и очакваме най-вероятно момиченце :)След 3 години мъки - извънматочна бременност, премахване на едната тръба, полипи, хламидии, ин-витро... и аз си мислех че един ден ако искам 3-то  дете ще трябва да ходя при д-р Владимиров и да използваме замръзените ембриони. И на мен ми се случи като гръм от ясно небе точно около 1-вия рожден ден на близнаците ни. Няколко дни не бяхме на себе си и се чудехме как е възможно да се случи и защо точно сега. Но е факт - възможно е, и аз не знам как е станало, но мога да кажа че вече вярвам че наистина стават чудеса и то не само по Коледа. Признавам честно, че в началото ни мина мисълта дали да го задържим. Децата тъкмо прохождаха, вкъщи беше лудница и въпреки че има кой да ни помага си е трудно. Но като помислихме трезво и решихме, че не можем да се откажем от това наше чудо и че щом Бог е решил така, това не е случайно и ще се справим. И така се успокоихме и сега си го чакаме с нетърпение. И когато чета за други такива истории като нашата се успокоявам още повече, че не сме само ние лудите с близнаци и с трето дете с малка разлика :)

Лека и безпроблемна бременност ти пожелавами ще се радвам ако мога да помогна с някой съвет!

*

Vali :)

• 1376
  • Вярата и надеждата винаги са с мен!
« Отговор #42 -: Декември 30, 2009, 09:46:49 am »
Поздравлени и за теб МиленаМ.
Прекрасна среща те очаква много скоро.
Весело посрещане на Новата Година!

Д-р Стаменов,обичаме ви!
*

isho75

• 533
  • Вярвай в чудеса
« Отговор #43 -: Декември 31, 2009, 17:24:05 pm »
Честито на всички щастливи мами и нека през новата година повече такива статии да има.Весело посрещане на новата година.
Да заповядаш на себе си е най-голямата власт
http://misli.hit.bg/thedreams.html