Дано ти помогна с нещо ...
Правила съм ЯМР и във Военна болница, и в Правителствена болница - и двата са добри, но последно ми препоръчаха този в Правителствена, защото имал програма, която другия нямал - става дума за ангиографска програма, но това е много специфично, зависи от проблема и какво точно трябва да се изследва, за моя случай това се налагаше. Но иначе и двата ЯМР са добри. Иначе съм чувала добри отзиви за един от лекарите, провеждащи ЯМР-изследването във Военна болница - неговите разчитания на образните снимки били добри. Телефонът за регистрация за ЯМР в Правителствена е 9607/вътрешен 684. Там става много бързо- дават много близка дата.
Във Военна болница телефонът е 917 30 20 - там съм чакала доста по-дълго.
Дано телефоните да не са сменени.
Що се отнася до неврохирург - д-р Бусарски. Доколкото знам той не записва предварително часове, но може вече и да записва. Преглежда пациенти след като свърши операциите си за деня - може да е в 13 часа, може и в 16 часа. Просто хората се нареждат пред кабинета му и чакат докато се появи. Последния път, когато ходих при него беше края на юли 2005г. и така стояха нещата.
Разбира се, ако отидеш при д-р Бусарски е най-добре. Д-р Романски от също е добър - той също работи в Клиниката по неврохирургия на Медицинска академия. Имам разни телефони на клиниката, но мисля, че не са актуални...