0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
За мен тази година ще остане в живота ми като най-прекрасния спомен. Тази година се родиха нашите три дечица и накараха душата ми да спи спокойно. Още една трудна стъпка беше прекрачена.
Имаше трудности и страх и болка на моменти, но бих ги изпитала отново ако това е била цената за щастието ни.

През новата година си пожелавам здраве и време. Време за съпруга ми...повече време в България при децата ни.
Пожелавам здраве и на всички близки хора и приятели. Дано техните Коледни чудеса са под елхата тази година.
Обещавам да не забравям хората, които винаги са било до мен.
Обещавам да не забравям коя съм и къде бях преди 1 година.
Обещавам да не щадя сили за нашата кауза Зачатие.
Обещавам да се усмихвам и да бъда по-добра.
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
И за мен изминалата година беше наистина невероятна. Участието в "хлапетата", първи опит, положителен тест. После най-леката и безпроблемна бременност. Малко стрес покрай раждането, но крайния резултат - прекрасна малка шушулка. За следващата година пожелавам на всички успешни процедури и сладки бебоци. На тези които вече са успели, пожелавам здраве, здраве и пак здраве.
Всички от Зачатие сте ми като семейство (някои особено много :lol:). И на това мое любимо семейство пожелавам здраве и любов. 
Щастлива съм, че ви има и ви познавам.
Щастлива съм, че съм част от вас.
Щастлива съм, че кауза за която си струва да се бориш. И смятам да продължа да го правя, до колкото ми позволяват силите и възможностите.
*

kiara

• 1449
  • Това, което не ни убива, ни прави по-силни!!!
 За мен тази година беше уникална!!! Случиха ни се много неща!!! Най-хубавото нещо е, че Бог ни събра с нашият син!!! Не съм и мечтала, че някога ще имам такова прекрасно дете!!! Вече взех да вярвам, че е трябвало да извървим този труден и трънлив път, за да стигнем до нашето малко Чудо!!!
 Загубихме близък за нас човек и имаме куп роднински ядове!!! :(
 Моля се да сме здрави и се радваме един на друг!!!
 Моля се да се обичаме все така силно!!!
 Моля се да имам търпение и да мисля повече за себе си и най-близките ми!!!
 Моля се роднините и приятелите ни да са здрави!!!
 Моля се това, което не мога да променя да не ме измъчва!!!
 Моля се всички момичета тук да успеят да сбъднат своята Мечта!!!
 Моля се за търпение и спокойствие!!!
 Благодаря, че ви има момичета, за сетен път го пиша, но и ще продължавам да го пиша!!!
 Дано Дядо Коледа чуе молбите ни!!! :D
« Последна редакция: Декември 14, 2009, 14:54:54 pm от kiara »

*
За мен тази година беше година на упорита борба!
В личен и в професионален план!
В личен: няколко несполучливи опита, много неизплакани сълзи, много разбити надежди...
Но съм щастлива, че минах през всичко това и се изправих!
Слава Богу, че всички скъпи на сърцето ми хора са живи и здрави, моето изправяне  определено се дължи и на тяхната помощ и подкрепа!
В професионален - трудна, но като цяло успешна година, което ме изпълва с удовлетворение!
И не на последно място - станах член на Зачатие, това стопля сърцето ми и ме изпълва с оптимизъм!
През новата си пожелавам здраве за мен и всички, които обичам!
Пожелавам си да се сбъдне мечтата ми за рожба!
И аз съм щастлива, че съм част от всички вас! :D

*
Годината започна с много Надежда и Вяра...
Направих втори опит, неуспешен...
Намерих нови приятели... без които щеше да ми е даски трудно...
В личен план нещата много се прецакаха....
И сега на прага на новата година съм с нова Надежда, че съм взела правилното за себе си решение, че съм на правилното място...
Пожелавам на себе си и всичките си близки хора да сме живи и здрави...
За другите неща ще търся сили да се боря...
Ще продължавам да се надявам, че щастието ще ме намери...
« Последна редакция: Декември 15, 2009, 16:51:55 pm от Ники »