0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

kali 1

iskam da si osinovia oste edno detenze moje li niakoi da mi
« -: Март 03, 2005, 23:55:13 pm »
predi po malko ot godina si osinovih bebenze i sme mnogo staslivi.osinovih go samo as sastoto sa 4usdenzi bese mnogo dalgo i slojno.sled promianata na sakona se nadiavam da stava po lesno snae li niakoi nesto?
*

Anonymous

Re: iskam da si osinovia oste edno detenze moje li niakoi da
« Отговор #1 -: Март 04, 2005, 00:10:16 am »
Цитат на: kali 1
predi po malko ot 2 godini si osinovih bebenze i sme mnogo staslivi.osinovih go samo as sastoto saprugat mi ne e balgarin i sa 4usdenzi osinoviavaneto bese mnogo dalgo i slojno.sled promianata na sakona se nadiavam da stava po lesno snae li niakoi nesto? mnogo iskame da si osinovime oste edno detenze i ste se radvam ako mojeme i dvamata po edno i sasto vreme da go osinovime
*

Anonymous

« Отговор #2 -: Март 05, 2005, 18:39:17 pm »
Аз знам, защото съм адвокат.
Ако осиновява и съпруга - чужденец е по-сложно, защото сега с новите промени СК третира такова осиновяване като международно.
Процедурата е дълга и тежка.
*
Re: iskam da si osinovia oste edno detenze moje li niakoi da
« Отговор #3 -: Март 06, 2005, 16:41:07 pm »
Neznaeh, che samo edin roditel moje da osinovi dete.
Az ne sym prouchvala osnovno. Moqt myj syshto e chujdenetz. Mojesh li da mi obqsnish neshto za procedurata.
*

kali 1

osinoviavane
« Отговор #4 -: Март 06, 2005, 22:48:19 pm »
predi okolo 2 godini si osinovih samo as mom4enzeto i niamase nikakav problem v balgaria.v 4usbina vsi4ki se hvastaha sa glavata i ne mojeha da poviarvat,no spored men tova e nai-rasumniat variant ako niama niakakvi promeni/as si osinovih detenzeto predi promianata v sakona/
saprugat ti moje da go osinovi v 4usbina /no v posolstvoto mi kasaha 4e balgarite niama da go prisnaiat/ vsi4ko e mnogo obarkano.vasnoto e da stane.saprugat mi v momenta se sanimava s osinoviavaneto,no ne snaia kade jivees navsiakade e rasli4no.
« Отговор #5 -: Март 09, 2005, 08:54:51 am »
Моя позната, която осиновява с мъж-чужденец, но като български гражданин среща големи трудности - вече три месеца документите си стоят, без да бъдат предвижени. Сега адвоката и казва, че имал проблеми с накакъв чиновник и щял да ги изтегли и да ги подаде в провинцията. Чудим се дали не шикалкави тоя човек. Беше обещал, че през март ще я вика да избира дете, а сега всичко наново. Просто незнам какво да я посъветвам! Помогнете!
Матей - 1.04.2006 г
« Отговор #6 -: Март 09, 2005, 09:23:19 am »
Аз мисля, че това с избирането на децата отпадна като вариант. За осиновяване се "предлагат" деца, които имат пълен комплект документи за процедурата - откази, медицински и т.н. Ако майката не е подписала декларация за съгласие за осиновяване, може да се прибегне към отнемане на родителските права по съдебен път, ама става дълга и широка...
Това е мое мнение, без да претендирам за компетентност.
*

Anonymous

« Отговор #7 -: Март 09, 2005, 10:07:12 am »
as si osinovih detenzeto derektno ot maikata.triabva ti dobar lekar koito e saglasen da ti pomogne.i ne si mislete 4e stava vapros sa kupuvane na dete.pone v moia slu4ai e taka.blisak lekar i maikata mi pomognaha, i sam im mnogo blagodarna.jenata e otisla da rajda i e kasala 4e ne iska da sadarsi bebeto.moiat posnat i e kasal 4e ima bliska koiato iska da si osinovi dete i tia vednaga se saglasiava.v kraina smetka spestiava na detenzeto pribevavaneto v dom maika i dete.oste pove4e 4e mom4enzeto bese nedonoseno.podpisala se e pri notarius i sled 5 dni as go darsah v razeti si i biah i sam mnogo stasliva.edinstveniat nedostatak e 4e jenata snae koi i e osinovil detenzeto, no sa mene tova ne e problem.
*

Anonymous

« Отговор #8 -: Март 09, 2005, 10:07:56 am »
as si osinovih detenzeto derektno ot maikata.triabva ti dobar lekar koito e saglasen da ti pomogne.i ne si mislete 4e stava vapros sa kupuvane na dete.pone v moia slu4ai e taka.blisak lekar i maikata mi pomognaha, i sam im mnogo blagodarna.jenata e otisla da rajda i e kasala 4e ne iska da sadarsi bebeto.moiat posnat i e kasal 4e ima bliska koiato iska da si osinovi dete i tia vednaga se saglasiava.v kraina smetka spestiava na detenzeto pribevavaneto v dom maika i dete.oste pove4e 4e mom4enzeto bese nedonoseno.podpisala se e pri notarius i sled 5 dni as go darsah v razeti si i biah i sam mnogo stasliva.edinstveniat nedostatak e 4e jenata snae koi i e osinovil detenzeto, no sa mene tova ne e problem.
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #9 -: Март 09, 2005, 17:09:49 pm »
Това в България ли? И каква точно е процедурата? И моля те пиши на кирилица, че трудно се чете. Успех и браво за куража.
*
« Отговор #10 -: Март 09, 2005, 21:52:57 pm »
Гост,как се уреждат нещата,за да не се допуска възможността биологичната майка да си поиска детето или да изнудва?Пиши ми на мейла от профила,моля те.
*

Anonymous

« Отговор #11 -: Март 11, 2005, 09:09:38 am »
niamam kirilez.
da v balgaria.
maikata ne moje da si go vseme sled kato e osinoveno.
sa isnudvania niamam takova prijiviavane.
as ne sam ia visdala li4no maikata nito tia mene.
naistina minava vreme dokato vsi4ko se oredi i ima pritisnenia,no vsi4ko v tosi jivot e risk.ima predimstva i nedostatazi pri vsiako osinoviavane.nesnaia kakav savet da vi dam.