0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Чоки

• 713
  • Аз ще успея защото се боря!
Re: ПредКоледна седмица пълна с много +++ (14.12-20.12.2009)
« Отговор #280 -: Декември 20, 2009, 19:09:46 pm »
Днес е Игнажден. По това кой човек пръв влезе в дома ви сутринта, се гадае за здравето, плодородието и имането през годината. Ако се случи първият гост да е добър и богат, то и годината ще е плодоносна.... Жените тогава не трябва да похващат никаква домашна работа,за да забременяват и раждат лесно.

Първият гост, който днес влезе у дома беше моята най-добра приятелка с малката си дъщеричка, която много обичам.
Мамче, разгадай ми го, това какво ще донесе на домът ми - здраве, плодородие или имане?  osi_10 :balk_600: Аз съм за продородие  preggo

Маринка, хубави подаръци ли накупи? И теб те е разтресла предколедната треска.

Стерче, мила, знам, че в момента каквото и да кажа и да направя няма да мога да залича  болката и отчаянието ти. Остава ми само да те прегърна и да ти кажа, че и утре е ден, трябва да вярваш, че ще успееш и отново ще бъдеш мама.

Вивия, честит ти рожденник! Да ти е жив и здрав, радвайте се един на друг и се подкрепяйте, обичайте се и си вярвайте и ще видите, че догодина по същото време ще се радвате на малкото чудо, което сте сътворили! 

Наде, дано новата къща ти донесе уюта и хармонията в отношенията и в сърцата ви, бъдете щастливи там, изживейте най-прекрасните, романтични и вълнуващи мигове с любимия ... Изгледа към морето е само "черешката на тортата".
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
« Отговор #281 -: Декември 20, 2009, 19:15:09 pm »
Цитат
Маринка, хубави подаръци ли накупи? И теб те е разтресла предколедната треска.
Ооооо подаръци купихме миналата седм.,но само за децата на приятелите ни на братовчедка ми,тая година само за малките ще има.Днес основно храна пазарувахме,че на 22-ри имам рожденник,пък на 24-ти хем Бъдни вечер хем ще празнуваме пак рожденния ден на моя ,но с родителите ни.Събираме ги моите и неговите всяка год.в майка ми на Бъдни вечер,за това и много го обичам тоя празник,наистина цялото сем.сме заедно и празнуваме двоен празник.Та и за работа да купим почерпка и той багажника се напълни с хапка и пийка само.Е и аз намазах,купих си миксер,че моя издаде багажа.Олееееее пак писа ри писа Мара -Подробната.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
*
« Отговор #282 -: Декември 20, 2009, 19:21:10 pm »
Здравейте момичета!Влизам да прочета хубави неща за вас,а то...
Стерче,много съжалявам мила,знам как боли...Защо Господи трябва да е толкова трудно :(
Маринка, а за тебе как само се надявах...Но Нова Година нов късмет,нали така....няма да се предаваш :D
У нас никой не е стъпвал днес...това на какво е?

Пожелавам на всички спокойна вечер!
*
« Отговор #283 -: Декември 20, 2009, 19:36:26 pm »
Боже, тук е минал тайфун  :(

Момичета  :bighug:

« Отговор #284 -: Декември 20, 2009, 19:37:58 pm »
Стрече, миличка  :( Силно те прегръщам  :bighug:

Маринка, браво шопинг терапията дава безуспешни резултати :wink:

И в нас днес никой не е идвал, но пък аз бях първи гост в дома на моята приятелка :wink:, дано да съм и на късмет през следващата година :)
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

*
« Отговор #285 -: Декември 20, 2009, 19:38:55 pm »
Стерче, не се отчайвай - много съжалявам за случилото се, но знам че ти си силна и ще се справиш - след лошото винаги идва хубаво...вярвам искрено че и при теб ще се получи! Прегръщам те! :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #286 -: Декември 20, 2009, 19:39:44 pm »
Радостинче,абе драни два реда че нещи не ми е добре така без теб,знам че четеш,ама айде напиши нещичко милаааа.
 И във нас никой не е идвал???
 Еееееееее Внимание - 3 нови отговора бяха публикувани докато ти пишеше.
 Хахаххахахахха брей мн бързи сте начи.
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*
« Отговор #287 -: Декември 20, 2009, 19:44:28 pm »
СтерчеМаринка, съжалявам милички! Дано 2010год да е вашата!
Нова го,дина - нов късмет!
То и в къщи никой не е идвал! :oops: :? Съкровището ходи да пуска тото и се върна, амаа, това дали се брои??? :?
Както и да е! :D
Прегръщам ви всички :bighug: :bighug: :bighug:
А кой ще ни пусне темичка утре, ааа?
Лека и спокойна вечер!
« Отговор #288 -: Декември 20, 2009, 19:51:25 pm »
Радостинче,абе драни два реда че нещи не ми е добре така без теб,знам че четеш,ама айде напиши нещичко милаааа.
Как няма да напиша, щом ти липсвам :lol: Чакам аз някой купон да завихриш тук ама.... :lol: :lol: :lol:
По по-малко стоя на компютъра напоследък, повече полежавам пред ТВ-то, но пък редовно си ви чета и следя какви ги вършите :wink:
Аз съм добре, още осмислям нещата, които ми се случват :) и са надявам всичко да върви добре, още не смея да се зарадвам истински и да съм спокойна, но като стане ще пусна и аз някое вирусче  :)
Много ви обичкам всичките, и ще ви наблюдавам стрикнто :wink:

П.П. Забравих :lol:
Чакам хубавите новини - от Анамарчето. Знам аз, че там ще имаме две чертички след няколко дни  :wink:
« Последна редакция: Декември 20, 2009, 19:53:10 pm от radosttinka »
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
« Отговор #289 -: Декември 20, 2009, 20:09:07 pm »
А така бе Радостинче,притесняваш ме тъй като изчезнеш.Знам аз че ни шпионираш ама друго си е като пишеш,че и в скайпа никаква те няма,ама ха ,ще има 5-5  :wink:.Пък за шопинг терапията определено действало добре,да сега не съм го правила,но днес наистина се разсеях и изобщо не успя да ме разстрои гадната вещица.
Между другото и в къщи никой не е идвал,ние станахме на обяд,че снощи бяхме на иху малко,пихме кафе и изчезвахме.Но пък ходихме на кафе в леля ми,дано да сме им на късмет.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
*

titibar

• 696
  • Няма невъзможни неща ако Бог реши да се случат!!!
« Отговор #290 -: Декември 20, 2009, 20:12:54 pm »
Ееееех,милички хайде и аз да закрия подобаващо деня и седмицата.И на мен ми дойде днес.И то толкова по-рано от колкото трябваше.Но тя БТ го показваше.Ову ми беше на 13 ден и ЛФ до днес-8 дни.Какво ще кажете?Аз си поставям диагноза-дисфункция на жълтото тяло.Изобщо не функционира.Трябваше да си пия дуфастона.Може би бебе пак нямаше да има но поне да беше нормален цикъл.
Стерче много съжалявам и за теб миличка.Маринка и теб те прегръщам.Започваме новия цикъл заедно ние трите.Дано поне вие успеете в него!А на мен ми е последната надежда вече.
Надеж-честит ви нов дом!Дано ви донесе и нов член на семейството.
Виви-да ти е жив и здрав рожденника!За следващия РД да сте трима.
Мамче-аз понеже бях на работа и незнам дали е идвал някой у дома по-рано но в късния следобед ни гостуваше едно детенце.Това зачита ли се?
Хайде милички лека и спокойна вечер от мен.
  <br />
« Отговор #291 -: Декември 20, 2009, 20:49:41 pm »
Здравейте, момичета! Малко е тъжна темичката тази вечер!
Стерче, Маринка, Тити  :hug2: :hug2: :hug2:
Виви, да ти е жив и здрав рожденника!  :occasion13:
Надеж, честита къща. Да ви донесе много семеен уют и скоро да я напълните с детски смях!
У нас днес също никой не е идвал, каквото и да значи това.
Най-накрая успях и аз да си метна снимките в сайтчето.
Дано утрешния ден да е по-весел. Анмарче, в теб ни е надеждата!
п.с. Раши, къде се изгуби, душа?
*
« Отговор #292 -: Декември 20, 2009, 22:34:15 pm »
Еххх,бях на Коледен банкет ,повдигнах малко настроението,но какво виждат очите ми? :?
Стерче,мила-направо съм изумена! 8O Силно те прегръщам и се моля другия месец да си бременеем заедно. :crossfingers:
Тити,ето защо е трябвало да пиеш Дуфастона.Но според мен,не се отказвай от мечтата си!Сега боли,много боли,но искам и ще вярвам,че един ден слънцето ще се покаже и на твоето прозорче! :bighug:
Много тъжно завършваме темичката,но дано с настъпването на Новата година започне сбъдването на всичките ни мечти!

Първият гост, който днес влезе у дома беше моята най-добра приятелка с малката си дъщеричка, която много обичам.

Мамче, разгадай ми го, това какво ще донесе на домът ми - здраве, плодородие или имане?  osi_10 :balk_600: Аз съм за плодородие  preggo
И аз съм ЗА същото. yahoo_33
« Последна редакция: Декември 20, 2009, 22:35:49 pm от Мамче »

"Единственото изкушение, което никой никога не е успял да победи, е надеждата."
Ромен Гари
*

fibo

• 2168
  • Благодаря,че ни запази Дядо Боже!
« Отговор #293 -: Декември 20, 2009, 22:45:41 pm »
Лелее,какви работи са случили за един следобяд... :( :( :(
Стерче,виж сега мило...утрото е по-мъдро от вечерта.Пореви си сега,а утре с трезва глава - мисли защо ти се случва вече няколко пъти - търсете причината за незадържането!И нахалствай,че от ваште доктори ми иде до гуша :?
Тити,ами ти бе душа,защо не си си пила Дуфастона???Ако има някаква недостатъчност на ЖТ,то тя се оправя с Дуфастон или Утрогестан...

целувам ви,всички ще успеете - рано или късно,но в крайна сметка - всички...
Борко Бърборко
Желанието да имаш дете,е изборът сръцето ти да тупти извън тялото!