Аз също съм вегетарианка от доста години. Предпочитам такъв начин на хранене пред два пъти в годината строги пости, без храни от животински произход- сирене, мляко и т.н. Моето мнение е, че пречистването на организма и при двама ви по- скоро ще помогне. Партньорът ми направи едно лечение с естествени хранителни добавки в рамките на 2 месеца + спазване на диета с цел сваляне на холестерола, а това без да сме търсели този ефект доведе и до забременяване. Сега след 10 месеца живот по стария начин, след направена спермограма директно ни пращат на инсиминация. Мисля, че огромна част от проблемите с репродуктивното здраве са изцяло свързани с начина ни на живот. Моето мнение е, че има естествени начини за цялостно подобряване на организма и от там постигане на желаната бременност, дори мислех да пускам такава тема, но се отказах.
Милички момичета, от все сърце ви пожелавам чаканите и жадувани бебчета и се моля за вас. Мислете позитивно, дори да ви е трудно, вярвайте с цялата си душа и бъдете двамата като едно цяло в борбата си. Аз бях до тук с опитите.