0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

    crow

  • *****
  • 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
Маринка , мерси че защити моята лъскава перушинка :)
Сега да ти кажа аз за нея (перушинката ми). Понеже и аз постоянно имам проблеми с косопада съм пила какво ли не, ползвала съм може да се каже всички продукти на пазара за косопад. Като почнеш от продуктите на Phyto, Vichy, Ducray, Mertz, та стигнеш до варене на коприва, орехови листа и разни маски. Не знам какво е това моето чудо, но постоянно ми пада косата. Добре, че непрекъснато и расте, защото инак щях да съм "гола сврака". От всичко, ползвано бях най-доволна от продуктите на Phyto - хапчета, шампоан и ампули. Обаче от една година насам ги поразвалиха. Смениха им опаковките, а и съдържанието (според мен), защото преди много добре ми действаха, а сега вече не е така. От няколко седмици ми поспря косопада, та незнам на какво се дължи. Може да е защото отмина сезона на косопада (есента при мен). Иначе мисля, че нищо не пречи да пиеш витаминчета и минерали. Има разни хапчета за косопад и нокти по аптеките може да питаш за тях. Има и по-евтинки и по-скъпи. Според мен всички са един дол дренки, но пък явно има хора, на които помагат.
 И не забравяй - косопада е нормален до едно положение, така че не се притеснявай. Може да си подстрижеш леко косата и да пиеш витаминчета. Ако намериш орехово дърво, късай листата, вари ги и си отмивай косата с отварата. Става лъскава и при някои хора много помага за косопад.
 Хайде спирам по тази тема, че да не мине модераторката и да ме скастри, че спамя :)
 Радостче - гуш-гуш :) (да се подмазня мъничко)
П.П: Радка незабавно да каже името на ампулите, от които е доволна, че ако не съм ги пробвала и тях да опитам  :lol: :lol: :lol: Ако става дума за Пантогар - туй чудо не съм го пробвала още  :wink:
« Последна редакция: Ноември 22, 2009, 18:41:09 pm от crow »
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*

    Марина75

  • *****
  • 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
Мерси,Гардже,за инфото.При мен ,пък и при всеки преходните сезони си пада косата,ноооооо този път не е от преходния сезон,това започна както казах от юни мес.,когато започнах стимул.,нещо явно е от хормоните и не спира.Аз и нищо не правех до сега де,честно да си кажа.Тия ампули ги ползвам от месец,но сега ще започна и цинк да пия пък да видим.Че мойта и не расте,пък и рядка,направо ще оплешивея вече.Айде стига наистина толкова,че тя Стинка днес цял ден не се е вясвала,ама за бела ей сега ще мина да ни скастри :lol:

 "Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
Нета нещо се скапа за малко! Не знам името на ампулите - това беше преди 2 години и тя фризьорката по нейни преценки ги слагаше /мога да попитам ако искаш/.А  пантогара е най-добър за косопад - 1 месец три пъти дневно, още 1 месец - два пъти дневно, 3 месец - един път дневно! С 5-6 дневни почивки между месеците! Успех в оправянето на "перушината"! С удоволствие ще помогна с каквото знам! :D :D :D
*
Здравейте отново!
Ама много сте изписали днес...в това хубаво време. :lol:
Да ви започвам по ред.
Скарлет,честит рожден ден на твоята сестричка!Жива и здрава и каквото й е на сърце да държи в ръце! new_birthday
Вики,ай честита ти гадина!
Анмарче,честита и на теб,и успех в стимулацията! yahoo_17
aemi,лека бременност и благодаря за вирусчетата.Дано и нас заразиш. :crossfingers:
Стерче,съжалявам,мила.Но ще си имаме Коледно чудо,нали така? :hug2:
Прегръщам ви всички и ви желая плодотворна вечер! :sperm:

"Единственото изкушение, което никой никога не е успял да победи, е надеждата."
Ромен Гари
*
Re: Maлко студена, но усмихната и късметлийска
« Отговор #344 -: Ноември 22, 2009, 19:23:39 pm »
Добър вечер!
Пак много сте писали, бреййй!Докато ви изчета е станало време за вечеря  :D :D :D
Гарджей, убавица си ни ти!
Маринка, то така е ама пусти му навик  :oops: Дано да не ги започваме да си ги купуваме, че много скъпи брееей, бъркат в джоба  :oops:
Анчарче, успех, мила! Дано по Коледа да ни се похвалиш с +++
Цигу, стискам палци! Дано всичко е ОК!
Еййй, ама то не мога да ви опиша всичкиии, все забравям  кой какво :oops:
Е хайде - на чакащи, нечакащи, в стимулации и пр. - Успех!!! Дано Чудесата по Коледа да са в повече!
  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug: :bighug: :bighug:
ПП: уфффффф, от 1ч. се опитвам да пусна пост, Кошмаррррр!
Скарлетче, да ти е жива и здрава сестричката!
Викии, честита гадинка!
« Последна редакция: Ноември 22, 2009, 19:26:37 pm от petqst »
*

    Марина75

  • *****
  • 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
Цитат
Маринка, то така е ама пусти му навик   Дано да не ги започваме да си ги купуваме, че много скъпи брееей, бъркат в джоба  
Хич не ми се оправдавайте и аз съм бивш пушач,ама сега съм им враг №1.Волята му е майката,нямаш ли я и 10лв.да станат пак няма да ги спреш.Пък аз като правих опити да ги намаля и после да ги спра,не се получи.Все си намирах оправдание да запаля,айде сега с кафето,че то кафе без цигара било като л...о без пара :lol:,после пък айде нахранила съм се толкоз една като изпуша нищо няма да ми стане,айде сега сме на маса ще си пуша пък от утре вече край и т.н.Не става така,искаш ли да се отървеш от гадния навик трябва да е от раз и без да се изкушаваш да припалваш.Получава се от опит го знам,вече 7 год.направих.Макар че знаете има хора и пушат и пият и пак забременяват,но при нас за сламка се хващаме.
« Последна редакция: Ноември 22, 2009, 19:45:31 pm от Марина75 »

 "Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
*
Мноого си права! Точно така си е! :oops: :oops:  :oops:
Ще успеем да ги откажем и ние! :D :D :D
*

    crow

  • *****
  • 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
Цитат
Маринка, то така е ама пусти му навик   Дано да не ги започваме да си ги купуваме, че много скъпи брееей, бъркат в джоба   
Хич не ми се оправдавайте и аз съм бивш пушач,ама сега съм им враг №1.Волята му е майката,нямаш ли я и 10лв.да станат пак няма да ги спреш.Пък аз като правих опити да ги намаля и после да ги спра,не се получи.Все си намирах оправдание да запаля,ийде сега с кафето,че то кафе без цигара било като л...о без пара :lol:,после пък айде нахранила съм се толкоз една като изпуша нищо няма да ми стане,айде сега сме на маса ще си пуша пък от отре вече край и т.н.Не става така,искаш ли да се отървеш от гадния навик трябва да е от раз и без да се изкушаваш да припалваш.Получава се от опит го знам,вече 7 год.направих.Макар че знаете има хора и пушат и пият и пак забременяват,но при нас за сламка се хващаме.
Това все едно аз съм го писала. Дума по дума. С разликата, че кафе не пия и не съм пила никога. И с още една разлика - аз не съм докосвала цигара и не съм слагала в устата си от точно 9 години, 3 месеца и 28 дни !!! Воля му е майката. Заричаш се, че няма да лапнеш цигара и си броиш дните !!! После, ако нарущиш обета се чувстваш ужасно виновен и това е голям стимул според мен ! Понякога все още сънувам, че пуша - обаче се чувствам ужасно виновна в тези мигове (още докато спя). Истината е, че от както съм спряла да пуша, мразя цигарите, пушека и някак съм си втълпила, че само определена група хора пушат ! А аз не искам да съм като тях. (Ей, да не се обиди някой. Това ми е било стимул на мен - начин на извисяване, знам ли ... ).
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*
Re: Maлко студена, но усмихната и късметлийска
« Отговор #348 -: Ноември 22, 2009, 19:52:32 pm »
После, ако нарущиш обета се чувстваш ужасно виновен и това е голям стимул според мен !
И аз така се почувствах и за това си и махнах лентичката! за да не лъжа вас, а и себе си! :oops: :(
Стимул си е, наистина!
ПП: А кой ще ни пусне темичка утре?
« Последна редакция: Ноември 22, 2009, 20:11:57 pm от petqst »
*

    Марина75

  • *****
  • 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
Цитат
ПП: А кой ще ни пусне темичка утре?
И аз имам същия въпрос.

 "Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
Момичета, благодаря ви за милите пожелания!
Вики, честита гадинка. :) Дано оттук насетне всичко да върви по мед и масло!
Анмарче, стискам много палци! Колко е хубаво като има хубави новини, някак топло му става на човек на душата.
Момичета, а като стана дума за цигарите, аз също съм бивш пушач и от най-заклетите непушачи. Та едно време ходех при една козметичка, която като ме виждаше с цигара и директно си ми казваше "Защо идваш при мед да си даваш само парите, като в същото време даваш пари и, за да си оставяш красотата в пепелника". Пък като се замислите, че и здравето си оставяте там, струва ли си, а?
Извинявам се за морала, ама или от раз, или не става, няма друг начин. От собствен опит го казвам. Хайде няма да спамя повече.
Хубава вечер на всички!
*

    crow

  • *****
  • 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
 Аз предлагам темата да бъде пусната от първият, който се събуди утре. Хич не съм суеверна за бременни или не бременни. Всички така или иначе ще успеем - нали си го знаете ! А и ако щях да прихвана след някоя тема пусната от бременно момиче, досега щях да съм родила вече. Иначе, ако чакаме някое бременно момиче да я пусне, може пак да се навъртаме като мухи около медец чак до обяд  :lol: :lol: :lol:
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*
Re: Maлко студена, но усмихната и късметлийска
« Отговор #352 -: Ноември 22, 2009, 20:30:16 pm »
Много добре казано!
Напълно подкрепям!
Хайде ранобуднички, да ви видим сега, коя ще да е?
С кого ще си пием кафето или чайчето най-напред? :D :D :D
Хахахахах,здравейте сладуранкии.
 Абе вие за разходки чувалили сте,я марш другата седмица на въздух малко стига с тея компове  :lol:
 Крисинкаааа много ми стана мъчно,аз пък си вярвах че има чудо ама на,нищо дано поне стане за коледа.
 Аз да кажа за темата,да не стане така накрая две да се появът така  :lol:
 Аз съм щастлива че седмицата свърши и почва друга че това значи че леката сигорно ще дойде пък аз я чакам с нетърпение та да отида на преглед за този пуст яйчников резев,че искам да ми се просветли ситуацията най накрая  :x
Лека вечер от мен.
 гарче супер си си няма спор  :D
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*
Привет, момичета,

Малко късно и пусто е тук, но нищо ще драсна два реда.

Виждам, че никой не се е отчел тази седмица :(
Крис, :bighug:дано имаш вече правилния план за действие и нали знаеш - спираш със стимулациите, докато не се отървеш от кистите, става бързо - при мен още на първия месец.
Цигу, Анмар - имате сериозна програма Успех :crossfingers: :crossfingers:
Радост, също, даже си е сменила аватара и поднася кафенца рано сутрин, то е ясно явно е минала на пълна програма - и сутрин, и вечер.
Исито, разбира се е в най-добрата си форма :wink:
Ей, много тестчета ще има за другата седмица - хайде всички да са +++++++++++
Оливия, не искам да давам празни надежди, но знам  доста бремености, които са започнали със зацапване.
Имало е и успешен лов на вещици  :witch: Хайде като ги изпратите, да си решите многото въпросителни.

И не на последно място - разбирам, че тази седмица две най-ръстърващи събития, уви на двете крайности на майчината психика  са споходили две наши приятелки. Едната със сигурност ще има силите да поеме щастието с размери XXXL, другата вярвам също върви напред, макар и с рана в душата...

Лека нощ... и успешна нова седмица...

П.П. Crow, знаех си че те познавам от някъде :wink:
*

    crow

  • *****
  • 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!

П.П. Crow, знаех си че те познавам от някъде :wink:
От къде ли ?  :? Дай някой жокерче?  Да не е от близкия парк ? Или си ме видяла в някое дръвче  :lol: :lol: :lol:
Я, то наближило 12ч. Аз как дочакаш този час ?

... 5-6 минути по-късно:
Сама съъъъм, сама съъъм в тази темичка сама съъъъм ... О, самотаааа ... Къде сте верни мои приятелки ? Къде ли спите и похъркващите ви мъжлета ви приспиват ...  :lol: :lol: :lol:

Изкудкудякахххх ..Опа, изГАРГАляках  :lol: :lol: :lol:
« Последна редакция: Ноември 22, 2009, 23:28:11 pm от crow »
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*
Crow, ами кацала си ми на рамото шъ знайш...
Айде, че стане утре, видиш ли народа спи, или пък не спи... :bed:
Ам ти, уш кафе не пийш, пък сън не те лови :wink:

Лека-а-а-а-а :sleeping:
*
 :D Гарджуни бегай да топлиш леглото с мъжо. :bed:
 И аз това сега мисля да правя. :wink:
Приятни сънища милички   :balk_125: :balk_126: :balk_87: