0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
За нефотогиеничност, моля, моля...Анмар, ще се сбием за първото място! :D Важни са хубавите емоции, момичета! :bighug:
*
Моля ви се, не се правете на ощипани госпожици! Всички изглеждате толкова добре поддържани жени, боядисани модерно, гримирани, облечени стилно, сигурно и напарфюмирани и т.н.

Ако знаете какви урунгели гледам всеки ден в махалата, направо не е истина. Размъкнати, несресани, с голи гореми и пъп отвън, на които все виси нещо, какъв грим, какви кожени якета...те са за "posh people".

Наскоро имах неблагоразумието да се ръкувам с един такъв женски образ и тя горката цялата се изчерви и сви, та направо се почувствах виновна за класовото разделение между хората. Според нея така правели (т.е. за ръкостискането става въпрос) онези гадните "posh people", разбирай:образованите, заможните, известните, модерните, от горната класа все.

И като гледам какви красиви на вид хора има в нашенско, с характерност и чар, заслужават и душата им да се усмихва по-често.

А, браво и благодарим за снимките, стига сте емигрирали по тези скайпове и фейсбуци... , че трудно ви се хващат дирите, а и няма време за това  :D
Много сте готини всички :) Дано до следващата среща и аз се закрепя и да мога и аз да дойда :)
За кънките в събота ще се снимате нали :) Ще чакам после снимки и клипове кой как лети по пързалката :)
[/url][/url]
*
Мацки, имам молба. Моля да махнете линковете със снимките. Момичетата ги видяха вече....Не е етично да стоят наши снимки така.
Предварително благодаря.
*
Мимс, ми ние не можем да направим редакция бе, некой с повече власТ. :mrgreen: :mrgreen:
*

Nataly*

• 2785
  • Няма несбъднати мечти. Има изоставени желания!
Елинко,  бееееееее, душицо златна, не се бутай при грозните. Ти си като изписано яйце. :bighug:
:oops: :oops: :oops: