0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
месечен цикъл които не спира
« -: Март 28, 2010, 21:18:59 pm »
здравейте моми4ета,имам питане към вас,втори месец след неуспешно икси на 12 март ми дойде цикъла и до ден днешен няма никакви изгледи ,4е ще свършва 8O
след поредния неуспех ми доиде и не беше много обилен,последва екография ,на която док.видя киста,но ме успокои ,4е със следващия цикъл ще се из4исти сама,до тук добре ,но мензиса ми неспира ве4е 17 ден.утре ще звъня в клиниката за преглед.
ве4е доста се притесних,дали е от кистата това толкова продължително кървене или има някъкав друг проблем.моля за вашето мнение.
Re: месечен цикъл които не спира
« Отговор #1 -: Март 28, 2010, 21:25:57 pm »
Моя цикъл беше 12 дни ,но ти вечее си мн напред ,най добре найстина се обади на док.  :)
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #2 -: Март 28, 2010, 21:57:56 pm »
Не знам дали е възможно, но съм си мислела, че лекарствата за подхранване на лигавицата може да я удебелят, и от това да е по-продължителното кървене. При теб обаче май става дума за месец след ин витро опита ?
Моля те пиши какво е казал лекарят ти утре, за да имаме представа от какво е  :?
Пожелавам ти бързо възстановяване и скорошен успех !
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*
« Отговор #3 -: Април 05, 2010, 17:45:12 pm »
Честито Воскресение ,моми4ета.
включвам се ,за да ви кажа как са нещата при мен.
бях на преглед и се оказа ,4е кистата която се устонови още си е там,цялото това кървене било в следствие на стимолацията,появилата се киста и така..
изпиха ми  една схема от лекарства ,прогестерон и естрадол и цикъла ми спря ,имам да ги пия още и след това имам запазен 4ас за хистероскопия.това е при мен с две думи за сега.
Весели празници ви желая и много сбъднати ме4ти :babyflips: :babyflips: