0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Здравейте момичета,реших да направя отделна темичка за момичетата който посещават Клиника Тодорови.Ще се радвам да си споделяме как вървят нещата при всяка една от нас,коя до какъв етап е стигнала и т.н.
 Сега аз ще започна първа като кажа че в понеделник отивам при док.Тодоров за да оформяме документите за фонда  :wink: ,като се върна ще казвам подробности ,а до тогава дано има включили се момичета в темичката  :lol:

Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*

!!!

• 1495
  • Най стимулиращият дар? Надеждата
Re: Пациентки на клиника Братя Тодорови - Иво Тодоров :)
« Отговор #1 -: Октомври 29, 2009, 17:36:06 pm »
Цопвам веднага тук  :wink:
Благодаря ти Искре за новата темичка!

Аз ходя при Тодоров от близо 5 години, като същевременно се консултирам и с други специалисти  :wink: Той ми откри стерилитета още в началото.
С ПКЯ съм. Нямам овулация.
2007г. - резекция на яйчниците и проверка на тръбите (нагънати но пропускат)
2008г. - миссед
2009г. - миссед
Откриха се комбинация от имунологични и генетични проблеми и съответно ми е предписано лечение за преди забременяване и по време на бременност.
Предписан Метформин за да нормализира цикъла и Аспирин след овулация.

Дойде време да подпомогнем на овулацията. Вече втори месец съм клостилбегит.
Ако този не се получи, то следващия ще правим инсеминация.

Здравей, Мonkey :) !
И как мина при теб? Не пишеш....
Еми с течение на обстоятелствата така и нестигнах до него,за това не съм писала нищо  :oops: :D
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
Здравейте аз вчера си получих заповедта и я занесох при док. Тодоров той ми направи схемата  ако ниякои е минал по тази патека да пише заенно да се  движим за на пред
*

!!!

• 1495
  • Най стимулиращият дар? Надеждата
Лично аз смених клиниката, но би ми било интересно какъв ти е проблема и каква ще ти е стимулацията!

Успех!
Здравейте аз вчера си получих заповедта и я занесох при док. Тодоров той ми направи схемата  ако ниякои е минал по тази патека да пише заенно да се  движим за на пред
Здравей! Аз скоро бях на преглед в същата клиника. Вероятно този месец ще ходя допълнително  за подготовка за документите, с които да кандидатствам чрез Фонда.
Да, моля те пиши как минава при теб процедурата.
Благодаря и УСПЕХ!
Еми аз от утре започвам самото стимолиране само че много се притиснявам дали ще се получи "бебче" вече 4 год. го чакам
Елица не се притесниавай искам да ти кажа,че аз чаках доста време пожелавам ти преди да ти станат документите ти да си с 2 черти аз чаках от септември до март пожелавам ти успех и моля те пиши до каде си стигнала още веднаж касмет