0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Добър гинеколог в София
« -: Декември 09, 2005, 11:39:15 am »
Здравейте на всички....Имам мъъъничък проблем, който надявам се с ваша помощ ще реша. От няколко месеца в живея София, така че  все още не я познавам. Тъй като наближава началото на 2006г, а в началото на всяка година си правя цялостен профилактичен гинекологичен преглед, можете ли да ме насочите към добър гинеколог в София, към който да се обърна. Може би има хиляди теми като моята, но поради служебната си заетост не бих могла да се заровя в безкрайно търсене и ровене.
Благодаря предварително за съдействието 8)

*

z22

• *
  • 3293
  • мама на слънцa
Добър гинеколог в София
« Отговор #1 -: Декември 09, 2005, 12:06:50 pm »
ами добри лекари има много,но трябва да кажеш дали става въпрос за проблеми със забременяването или просто искаш ей така да се прегледаш.И в двата случая ще ти препоръчам лекари-само кажи кое от двете е.
<br />
Добър гинеколог в София
« Отговор #2 -: Декември 09, 2005, 12:10:10 pm »
Искам да се прегледам основно, защото догодина може би към края ще започнем с опити за бебче с приятеля ми...Така, че искам да взема своевременни мерки ако се открият проблеми и да се решат...

*

Хера

• 908
  • романтично люлякова
Добър гинеколог в София
« Отговор #3 -: Декември 09, 2005, 14:17:43 pm »
Цитат на: samorasliche
Искам да се прегледам основно, защото догодина може би към края ще започнем с опити за бебче с приятеля ми...Така, че искам да взема своевременни мерки ако се открият проблеми и да се решат...

От кога го чакам аз това бееее :lol:  :lol:  :lol:  :lol:
Моята зимна приказка - 21.09.2006
Пролетната приказка  - 21.04.2011
Добър гинеколог в София
« Отговор #4 -: Декември 09, 2005, 14:26:46 pm »
Цитат на: Hera_76
Цитат на: samorasliche

От кога го чакам аз това бееее :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Чакай по-спокойно - нищо не е ясно още...Ти първа ще научиш ако има нещо - и не просто ще научиш, а доста повече - даже ще усетиш...
И все пак някой може ли да отговори на въпроса ми,моля?

*

Хера

• 908
  • романтично люлякова
Добър гинеколог в София
« Отговор #5 -: Декември 09, 2005, 14:39:27 pm »
Я виж ТУК обаче лошото е че при нито един от тях аз лично не съм ходила...дано момичетата от София ти отговорят
Моята зимна приказка - 21.09.2006
Пролетната приказка  - 21.04.2011
*
Добър гинеколог в София
« Отговор #6 -: Декември 09, 2005, 16:15:37 pm »
Аз лично ходих при Коларов и съм много доволна.
Важно е да направиш сама изборът на доктор, защото става въпрос за доверие, което не е нещо по препоръка!
Прочети тук във форума, има доста мнения за доста доктори!
Успех!
Добър гинеколог в София
« Отговор #7 -: Декември 09, 2005, 20:47:31 pm »
Мерси за отговора - знам, че избора е мой, но не ми се искаше да се бухна с главата напред на някое неподходящо място- за това питах....Просто ако има препатили да кажат - за да не правя експерименти със здравето си :roll:

Добър гинеколог в София
« Отговор #8 -: Януари 18, 2006, 12:11:43 pm »
Може би късно се включвам и вече си имаш доктор, но все пак може да съм ти полезна
Аз съм много доволна от д-р Иван Димитров
тел. в кабинета 9523883, мобилен-0888269472
Кабинетът му се намира близо до Военна болница. Трябва предварително да си запишеш час, защото е пълен графикът му.
Пожелавам ти успех!!!
"Странно нещо Рµ животът, ако откажеС? РґР° приемеС? РґСЂСѓРіРѕ, освен най-доброто, РјРЅРѕРіРѕ често РіРѕ получаваС?!"
Добър гинеколог в София
« Отговор #9 -: Февруари 07, 2006, 13:46:56 pm »
За Иван Димитров не съм съгласна... той не видя, че бебето ми има органови увреждания... Прехвален е - незаслужено! Когато бременността е нормална, всички лекари са добри!
Вече четири РіРѕРґРёРЅРё без РЅР°С?ата Сара!!! РўСЏ Р±РµС?Рµ РјРЅРѕРіРѕ смела Рё ужасно РЅРё липсва!!! Почивай РІ РјРёСЂ, малко ангелче!
Добър гинеколог в София
« Отговор #10 -: Февруари 08, 2006, 10:12:01 am »
Избрах си лекар и мисля, че не съм сгрешила, но само времето ще покаже :wink:
Благодаря на всички за помощта :)

Добър гинеколог в София
« Отговор #11 -: Февруари 16, 2006, 12:23:00 pm »
Цитат на: inakazakova
За Иван Димитров не съм съгласна... той не видя, че бебето ми има органови увреждания... Прехвален е - незаслужено! Когато бременността е нормална, всички лекари са добри!

Напълно съм съгласна че при нормална бременност няма нужда да се хвали лекаря то детето и у тях ще се роди нормално.Важното е да може да реагира адекватно при проблемна ситуация.
*

Decumka

Добър лекар в София
« Отговор #12 -: Февруари 18, 2006, 23:51:50 pm »
samorasliche и аз съм във твоето положение би ли споделила кой лекар си избра и възможно ли е да получа направлвние от личния си лекар за него?
П.С. Съжалявам че нямам регистрация но нещо не скапа  :(
Re: Добър лекар в София
« Отговор #13 -: Февруари 20, 2006, 09:26:46 am »
Цитат на: Decumka
samorasliche и аз съм във твоето положение би ли споделила кой лекар си избра и възможно ли е да получа направлвние от личния си лекар за него?
П.С. Съжалявам че нямам регистрация но нещо не скапа  :(

Здравей, не знам до колко мога да ти бъда полезна, но ще обясня - аз съм с прекъснати здравно осигурителни права. От друга страна, когато си избирам гинеколог, дори и преди - не съм се ръководила от това дали е към Здравната каса или не. За мен по-важното е да е добър специалист, защото не бих искала да проиграя шансовете си за дете в бъдеще правейки експерименти. Избрах си д-р Райчева и съм доволна. Работи в МЦ "Хестия". Обновените данни ги има и в сайта на Зачатие 8)
Дано съм била полезна!Успех!

*

Anonymous

Добър гинеколог в София
« Отговор #14 -: Май 03, 2006, 10:20:41 am »
препоръчаите ми добър специалист гинеколог-ендокринолог в София
*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
Добър гинеколог в София
« Отговор #15 -: Май 04, 2006, 18:37:41 pm »
Владимиров