0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Кръвните групи
« Отговор #60 -: Април 20, 2006, 09:53:33 am »
Цитат на: pgzenga
Това - ясно!
А какво да правят тези, които доста късно са разбрали за този резус - отрицателен:?:  :?:  :?:  и вече е късно да се прави тази имунизация с гама-глобулин...
Има ли някой представа как се действа в тези случаи и какъв е шансът  за нормална бременност и раждане на здраво бебе?

И аз това се питам от сума ти време, но имам чувството, че или въпроса не е достатъчно проучен, или незнам вече какво....
Освен това мисля, че всичко това има значение, но май много малко хора знаят нещо по въпроса. Всеки казва - като забременееш - тогава било важно. Аз обаче не съм на същото мнение.
*

naha

• 1474
  • За всяко нещо си има Време, Път и Надежда!
Кръвните групи
« Отговор #61 -: Април 20, 2006, 10:00:14 am »
Роми и аз не мога да си ги обясня тез работи как така стават и баси за Нина само като си помисля какви последствия може да има това не поставяне на гамаглобулина лелелел направо си е да си ги осъди за немарливост.Ужас :!: аз пък от много малка знам за моята.Моята баба да ми е жива и здрава ме заведе еи така без да има причина  да я видим и така.Нулева отрицателна и поненеже нямам намерение да си сменям мъжа :wink:  ще се следим един ден като зачена.Хора един съвет от мене които не знаят каква кръвна група са да ходят да си я видят че стават големи поразии за едното нищо!