Здравейте,
Имам късмета да съм пациентка на най-добрия доктор; имам късмета да съм от София и да не трябва да пътувам, за да се видя с него; имам късмета да да работя за себе си и да мога да изляза от работа когато искам, без да съм застрашена да бъда уволнена поради репродуктивния си проблем; виждам, че докторът влага цялото си сърце в работата и е заинтересован за всяка пациентка
Кажете ми, моля ви как бихте постъпили на моя място ако от повече от два месеца нямате ясна диагноза защото персонала на доктора отказва да изпълни това, което той е дал като предписание
Бихте ли продължили да ходите при най-отдадения на пациентките и професията си, ако след проведени изследвания ви запишат час след месец? Смятате ли че след толкова време тези изследвания са меродавни или пак ще трябва да се повторят? Смятате ли, че сълзите при всеки опит да си запишете нов час (не когато сте си решили вие,а когато самият лекар ви е казал, че трябва да ви види или да се направи изследване в зависимост от деня на цикъла) са оправдани?
Съжалявам, ако съм ви натоварила, но днес отново ме разплакаха. Много съм объркана и просто не знам какво да правя. Бихте ли сменили клиниката, ако бяхте на мое място?