0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

kamii

Насочила съм се към клиниката на Владимиров, но преди това искам да ви попитам на кой ден е най-добре да отида при него? Добре ли е преди това да си направя хормоните тук или той дава направление за тях? Въобще ще ми свърши ли някаква работа направлението, ако отида с такова при него или да си го ползвам при друг лекар за хормоните? Искам същия ден при първия преглед да направим и посткоитален тест, ако е по време на овулацията - възможно ли е или не е прието да се прави при първия преглед? Въобще ми се иска да мина с по-малко разкарвания до София, за това ви моля да ме насочите какви изследвания да направя предварително.
Здравей,
Относно направленията нямам никаква идея, но мога да те посъветвам нещо, което може би вече знаеш, но все пак: обади се възможно най-скоро в клиниката, за да си запишеш час. Като пациентка на центъра знам само, че досега съм си плащала за всичко, но не съм и търсила друга възможност. А хормонални изследвания правят на място /вземат ти кръв и си я носят в лаборатория/. Пожелавам ти успех!

МОМИЧЕТА, НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ ПРЕГЛЕД НА МЛЕЧНАТА ЖЛЕЗА, НАПОМНЯЙТЕ НА БЛИЗКИ И ПРИЯТЕЛКИ!!! http://www.mamolog.info/profilaktika
*

kamii

Ако се запиша от сега за след колко време приблизително дават час?
Ми седмица напред, сега покрай летни отпуски може и по-натоварено да е.

МОМИЧЕТА, НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ ПРЕГЛЕД НА МЛЕЧНАТА ЖЛЕЗА, НАПОМНЯЙТЕ НА БЛИЗКИ И ПРИЯТЕЛКИ!!! http://www.mamolog.info/profilaktika
*
Клиниката работи с направления, т.е. ако имаш направление от личния лекар за гинеколог прегледа ще ти е безплатен.
Но от написаното от теб разбирам, че ти имаш направление от ендокринолог за хормони, ако е така, нямаш никакви проблеми да отидеш в някоя лаборатория, която работи с касата и да си ги пуснеш безплатно. д-р Владимиров не държи хормоните да са изследвани в определена лаборатория, така че няма значение, важното е да ги имаш :D
успех
*

kamii

Не, нямам направление за хормони за сега - интересуваше ме дали той би ми дал такова или си ги пести. Дали в неговата лаборатория, ако ми даде направление биха станали бързо или ще трябва да ходя и друг ден за да ми ги види.
*
той няма лаборатория :wink:
има в същата сграда където е клиниката, и хормоните стават на всякъде за еднакво време.
а това дали може да даде направление за хормони незнам, най-добре се обади в клиниката да питаш.
*
При мен прегледа беше безплатен,но хормоналните си ги платих въпреки, че би трябвало да ни ги прави през касата. :(
*
Не че съм кой знае колко компетентна по темата с направленията, обаче ми се струва нереално за всички необходими хормонални изследвания д-р Владимиров да дава направления. Всички АГ-та, които работят с касата имат някакъв лимит /до колкото знам някъде около 200 лв. за месеца/. Ами как за една инвитро процедура, в която средно се правят десетина хормонални замервания да се дадат направления. Един хормон средно е около 15 лв. Дори да може док да дава направления за хормони, те ще са достатъчни за една пациентка?!

Понеже вече питах - д-р Владимиров няма как да дава направления, защото лимита му е нищожен.
« Последна редакция: Юли 03, 2006, 17:14:23 pm от via »

*
и аз не съм обедена, че трябва да прави хормоналните през касата, напротив.
Момичета, знае ли някой кога д-р Владимиров излиза в отпуск това лято?

*

Доколкото аз знам- от този петък.

Виа, мерси!  А до кога, за цял месец ли?

*

Виа, мерси!  А до кога, за цял месец ли?

Да, до края на август.