0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Фондация Петя Иванова???
« Отговор #20 -: Декември 23, 2009, 18:47:24 pm »
НЕ МОГА и НЯМА да приема факта, че има жени, които се борят за ин витро и в същия момент не полагат елементарни грижи за своето тяло - пушат, пият и не водят необходимия здравословен живот. За да изискваш да ти помогнат първо трябва да се опиташ да си помогнеш сам - спри цигарите, махни пиенето, лягай си рано и куп други неща, които сигурно изглеждат смешни, но те наистина са важни.
Здравейте! Благодаря за включването ви в темата. Позволете ми да не се съглася с вас по един въпрос. Не мисля, че има жени от нас, които водят нездравословен начин на живот по свое желание. На 41 години съм - не пия и не пуша, никога през живота си не съм палила цигара, а алкохол пия само по празници - при това марков и то максимум по 50 гр. Най-голямото ми желание (след това да имам дете), е да се грижа за тялото си, но като ви пратя снимка ще видите, че съм пълна. Много ми се искаше да не се тъпчех вече 20 години с хормонални препарати, но уви. Не съм дебела, защото ям много. Много ми се иска да си лягам вечер рано, но ако си на работа цял ден и после продължаваш да работиш до посред нощ, защото имаш срокове, а не можеш да си позволиш лукса да напуснеш работа, какво да правя? За първи път месец ноември нямах допълнителна работа - заспивах от умора още в 8 вечерта...
За мен, разбира се, че детето е най-важно, но също така трябва да се плаща заема за предишния неуспешен опит и да се събират пари за следващия последен такъв...
Поздрави и весели празници ви желая!

« Отговор #21 -: Декември 23, 2009, 18:54:26 pm »
Привет,
аз не съм коментирала външен вид, тегло или цвят на очите. Знам, че света е шарен и именно затова е и красив.

Мария
« Отговор #22 -: Декември 23, 2009, 19:32:47 pm »
Привет, du6ka!
Много неща съм видяла и мога да ви уверя, че има такива хора, които вършат всички казани от мен и Мария неща. Колкото и да не ви се вярва...
Относно дарителите, и аз се надявам да имаме повече, затова и работим почти денонощно от ноември до този момент и продължаваме.
Петя
Petya Edwards
www.pedwards.org
+1 214 864 7574
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #23 -: Декември 23, 2009, 20:39:38 pm »
интересува ме как виждате работата на фондацията във връзка с наличието на държавен фонд за финансиране на инвитро?
и друго - не намерих фондацията ви в регистъра на юридическите лица с нестопанска цел. като какво сте регистрирани?
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

« Отговор #24 -: Декември 23, 2009, 20:56:21 pm »
Здравейте!
Ин витро не е единственият ми проект. В отговор на въпроса ви как виждам работата по проект ин витро, при наличието на държавен фонд, ще ви отговоря, че не виждам връзка. Всяка една жена, която бъде финансирана от нас, ще оцени усилията ни, сигурна съм. А относно регистрацията, смятате ли, че ще работя без да съм регистрирана като фондация? Всъщност не очаквам отговор, въпросът ми е риторичен.
Весели празници и не бъдете толкова негативни   :)
Petya Edwards
www.pedwards.org
+1 214 864 7574
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #25 -: Декември 23, 2009, 20:59:57 pm »
желая ви успех в начинанието и заключвам темата.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!