0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Инсеминации през Септември и Октомври 2009
« Отговор #200 -: Октомври 23, 2009, 15:58:17 pm »
А
Спокойно, наистина Клостила не на всеки действа.При мен при втория проследен и стимулиран цикъл с Клостил започнаха доста късно да растат, но аз бях казала че съм с по дълъг цкъл(45 дни) и те изчакаха, после един порастна- късно, но много, помните, стана на 31 мм киста.
Сега на третия път включиха Меногон и се заформиха два доминантни.
Не се отчайвай, може пък в понеделник да видят че растат.Или в най-лошия случай да ти сменят стимулацията др път(или да добавят нещо както при мен).

Стискаме палци !!
А може направо да премине към по-добрите ФСХ стимуланти като Пурегон,Гонал Ф.Ако не и Меногона върши работа.

« Отговор #201 -: Октомври 24, 2009, 22:01:16 pm »
Момичета,днес на трети ден от цикъла все пак отидох отново на преглед :wink:Надеждите ми за този месец обаче бяха попарени от наличието на киста.Димитрова смята,че най-вероятно е някой от малките фоликули.Изписа ми Марвелон,21 дни х2т.Предупреди ме ако не се чувствам добре от него да го намаля по 1 на ден.Досега никога не съм образувала кисти след стимулация\тази инсеминация ми беше 6 във времето,3 от този цикъл\.Споделете моля,случвало ли ви си е подобно нещо?Как се чувствахте от Марвелона и какъв беше резултата от приемането му?
Милена  :crossfingers:
« Отговор #202 -: Октомври 24, 2009, 22:55:38 pm »
Нямам опит с Марвелона, съжалявам.Дано при следващия ти опит всичко е наред.
Аз първи път бях голям оптимист, ама на...оказа се по трудно, нужни са няколко опита ,за да се запознаят лекарите с цикъла ти, какво и как ти действа.А понякога и "n" опита не стават и се стига до инвитро.
От сърце ви желая успех!
Аз чакам да дойде понеделник за нов кръвен тест.Гърдите все си ме болят, цикъл за сега няма-34 ден от цикъла.
« Отговор #203 -: Октомври 24, 2009, 23:32:08 pm »
pebals, аз лично не съм го пила, но познавам две момичета, които не се чустваха добре от марвелона.На едната и ставаше лошо, а другата я болеше глава и и се увеличи апетита.....но това не се случва на всички.Всеки организъм е различен.Но, ако се почустваш зле, задължително спазвай указанията на док.
*
« Отговор #204 -: Октомври 26, 2009, 17:42:03 pm »
Милена, дано кръвният тест днес е положителен! Мислех за теб събота и неделя... Крайно време е някой да има успех след инсеминация тоя месец.

Пебълс, лошо за кистата, но дано Марвелонът не ти се отрази зле и оправи проблема.

Аз продължавам да усещам болка и притискане в яйчниците като около овулация, но сякаш отшумява и се надявам да е от стимулацията.
« Отговор #205 -: Октомври 26, 2009, 19:01:31 pm »
Поради ред стечения на обстоятелствата днес не стигнах на време в клиниката .Та утре ще ми вземат кръв.Притеснявам са че напрежението и чувствителността на гърдите ми намаляват...да не вземе да ми дойде!
Но така или иначе каквото такова....ще продължаваме пак, ако се налага.
Трудничко е , надяваш се, правиш разни неща, чакаш, трепериш....и накрая неуспех!
Утре ще докладвам, благодаря ви за съпричатието!!
Стискам палци на всички!!
« Отговор #206 -: Октомври 28, 2009, 13:46:45 pm »
Здравейте и от мен. За съжаление нямам с какво да се похваля. Второто Ина беше неуспешно. Закъсня ми 5 дни,  то май и толкова не ми вървя 2-3Ходих на София на преглед и Димитрова ми каза че съм имала не пукнат молекула/ а при есето бяха пукнати и двата/. Сега пия  1 месец и после пак док.
Момичета много ми е лошо от както го пия това лекарство. И гърдите ми са огромни и полят.Така ли действа на всички?
Стискам палци на всички ви, нищо че пиша рядко. Радостина много късмет мила

Мида, и при мен е същото. През септември ми направиха , като ме стимулираха с  и Минога. След това бях на , но за съжаление ми дойде мензи са :( и на прегледа се оказа 4е имам 2 не спукани молекула. Сега съм на  2х1 - 21 ден, Димитрова каза, че с тази терапия със сигурност трябва да се спукат, и на 3-5 ден да видим дали ще почнем с нова стимулация. Та за  да кажа, че от първото хапче много ми се гадеше, а второто направо го повърнах :(. Но после явно организма е свикнал и сега е ОК. Само болки в гърдите имам ;) Хайде успех на всички!