0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
дали е наред всичко?
« -: Април 17, 2006, 10:15:03 am »
Здравейте, цикъла ми закъснява вече доста, направих си 2 теста за бременност в две поредни вечери, първия - по-бледа втора черта,но май проверих малко по-късно резултата, а в упътването пише по-бледа черта да се счита за отр. резултат. Втория - пак се появи почти веднага 2ра чертичка, но пак по-бледа от контролната, но все пак по ясна от предишния тест. притеснява ме това че имам леки болки и не мога да определя пикочен мехур ли е или от матката. Та въпроса ми е нормално ли е да изпитвам лека болка-придърпване( така е поне от седмица), да търся ли лекар?
*

Starlet

• 1937
  • Добротата ще спаси света!!!
Re: дали е наред всичко?
« Отговор #1 -: Април 17, 2006, 10:22:32 am »
Честито Кити!!! По бледата черта се счита пак за положителен тест, предполагам се сещаш защо. Защото ЧХГ се качва постепенно, а не изведнъж. За придърпването отиди на лекар. Нека те погледне на видеозон. Тъкмо ще установи със сигурност бременноста! Той ще прецени всичко доста по-точно. Можеш да прочетеш и статията за първи признаци на бременност там също ще получиш доста отговори.  :D  :balk_21:  :balk_21:  :balk_21:

Ето линк към статията http://www.zachatie.org/modules.php?name=Sections&op=viewarticle&artid=168
БЪДЕТЕ ОПТИМИСТИ, А НЕ ПЕСИМИСТИ!!!
дали е наред всичко?
« Отговор #2 -: Април 17, 2006, 10:24:11 am »
Здравей, Кити!

Дори бледа втора чертичка се счита за положителен резултат при тестове за бременност. Те отчитат наличието на хормона на бременността, а не като овулационните - пик на хормон. Не знам какъв тест си взела, при който да не е така ... но мисля, че мога да ти кажа "Честито!"

Ако имаш десет дни закъснение на нормалния цикъл, отиди на лекар, би трябвало на вагинален ултразвук да се види плодното сакче. Болки в ранна бременност са възможни, но е добре да се консултираш с лекар, може да се наложи да ти изпише нещо безобидно за тях.

Много късмет! Дано всичко е наред!

Поздрав,
Рони
*
дали е наред всичко?
« Отговор #3 -: Април 17, 2006, 10:26:05 am »
Най-добре е да се консултираш с лекар относно болката-придърпване. Е, все пак зависи колко "доста" ти е закъсняло? А относно тестовете - знам, че е най-добре да се правят сутрин от първата урина - най-точни били тогава.
*
дали е наред всичко?
« Отговор #4 -: Април 17, 2006, 10:27:55 am »
Да, нормално е. Иначе ти на лекар пак ще си отидеш, необходимо е.
Интересно ми е на кой тест пише, че втората бледа черта означава отрицателен резултат. Има ли втора черта- има бременност.
Успех!
*
дали е наред всичко?
« Отговор #5 -: Април 17, 2006, 10:33:26 am »
Мерси момичета, закъснението ми е 1 седмица, вижда се и на графиката - 36 дена никога не ми е бил цикъла, най много 30-32, три дена преди тези тестове- теста беше отрицателен, а гърдите си ме болят, но понякога те си ме болят до идването на цикъла, явно ще си направя още един тест утре сутрин и отивам на лекар
*
дали е наред всичко?
« Отговор #6 -: Април 17, 2006, 10:34:23 am »
Мерси момичета, закъснението ми е 1 седмица, вижда се и на графиката - 36 дена никога не ми е бил цикъла, най много 30-32, три дена преди тези тестове- теста беше отрицателен, а гърдите си ме болят, но понякога те си ме болят до идването на цикъла, явно ще си направя още един тест утре сутрин и отивам на лекар
дали е наред всичко?
« Отговор #7 -: Април 17, 2006, 10:40:49 am »
Щом има втора чертичка - значи има бременност. И при положение, че ти закъснява много, можеш да отидеш да лекар и да разсееш съмненията.
Видях ти графиката - имаш овулация на 18-ти ден и след това 19 дни висока температура! Нова е невъзможно да се случи без бременност. Навремето, когато не е имало тестове , са използвали този метод вместо тес - повече от 16 дни висока температура, почти сигурна бременност. Имаше статия по въпроса тук в сайта.
Матей - 1.04.2006 г
*
дали е наред всичко?
« Отговор #8 -: Април 17, 2006, 10:51:19 am »
ерика ,ако не се лъжа  това го пише на упътването на (шурчек) ,че е неубедителен резултата, да се повтори
*

kareliya

• 542
  • Ако живота ти поднесе лимон,направи си лимонада
дали е наред всичко?
« Отговор #9 -: Април 17, 2006, 10:51:40 am »
Мила Кити,много се надявам всичко да е наред при теб.Аз все пак ще се въздържа от поздравления поне докато твоя лекар не потвурди,не се сърди СУЕВЕРИЕ.Бъзо бягай при него и ни зарадвай с добри вести още днес. :wink:
дали е наред всичко?
« Отговор #10 -: Април 17, 2006, 11:39:28 am »
Честито Кити!

За придърпването, ако е само придърпване а не болка е нормално за началото на бремеността.

Според мен няма нужда от друг тест, отивай на лекар, ако има хубав ехограф сакчето може да се види още сега.
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
дали е наред всичко?
« Отговор #11 -: Април 17, 2006, 11:41:24 am »
Кити, честито ,
аз също мисля че си бременна.
Незная за теста, но графиката ти показва ,че си бременна.
Днес ти е 19 ден висока БТ. След 32 -я ден вместо да падне,както се очаква преди М. тя продължава да е висока и дори се покачва с още 1 десета. Бременна си миличка.
Пожелавам ти всичко да е наред,
лека бременност и едно хубаво бебе накрая.
:blowingdust:  :babydust:  ylinfant  :babydust:

ПП. Много често ЧХГ се повишава по-бавно , което не е причина за притеснение.

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*
дали е наред всичко?
« Отговор #12 -: Април 17, 2006, 12:09:04 pm »
ОХ МОМИЧЕТА МЕРСИ ,  чак се просълзявам, още не смея много да повярвам, че е истина, след като ме бяха заклеймили с пълна липса на овулация в Шейново, а то пък се оказа че не е така, това ми е втори месец без клостил и така се случи че 2 дена преди ову-то - бурна нощ и чудото май стана, а почти 9 месеца се опитваме, дано всичко е наред...
ПОЖЕЛАВАМ ВСИЧКИ ДА НИ СПОЛЕТИ ТОВА ЩАСТИЕ
 :blowingdust:   :bfp:   :babbycarrage:
*

manhattan

• 1439
  • Друго нe трябва, три думи само: "Добре съм, мамо."
дали е наред всичко?
« Отговор #13 -: Април 17, 2006, 12:38:12 pm »
Честито :D
болките са напълно нормални, стига да не са много силни. можеш да пиеш но-шпа по 1,2 таблетки.