0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Аз съм нова и Софиа ми е мноого дале4е. Тепърва ми предстои да премина през ``този ад`` но вместо да тъжа и да се вайкам, запо4вам да си организирам пътуването и престоя cи в София. Моля да ми дадете някаква информация, къде мога да оставам по време на процедури  osi_1
Из4етох много теми, моми4етата които са при Щерев оставали в апартаменти към клиниката. В клиниката на Владимиров също имат ли си апартамент ?   :ask:
Благодаря за вси4ки отговори и предложения

*

nimika

• *
  • 3357
  • Да сме усмихнати , добри и слънчеви!
lolly , клиника  "София" на д-р Владимиров няма апратамент.

Аз не съм ползвала никое от  коментираните  места ,но ето тук на стр 26  има по темата :
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=10665.msg521753#msg521753

Евентуално може да поразпиташ за студентски град -имаше тема  или някъде беше  говорено за това ,но сега не го намирам.
Дано се включат момичета с актуални предложения от още  "изпробвани" места.
« Последна редакция: Септември 29, 2009, 09:19:28 am от nimika »

Здравей
правила съм три процедури при Владимиров и понеже съм от Бургас винаги съм оставала на хотел. Първия път спахме в хотел Зора - г-жа Венета Гочева. Двойната стая е 60 лева, над пет нощувки пада на 50 лева. Чисто е, стаята е малка, на шумна улица, издържа се. Неприятното е, че ключа се оставя на бабата и после се взима от нея и непрекъснато те преследва с въпроси, къде отиваш, какво ще правиш, кога ще се върнеш.
Вторият и третият път оставах в хотел Медик - на гърба на Военно медицинска академия. От там съм много доволна, двойната стая не лукс, струва 67 лева, постоянно има топла вода, чисто е, всеки ден минават и чистят, хавлии не сменят, за кратък престой от една две седмици става.
Общежитието на учителите, което се намира на Бул. Цар Борис 3 е доста далеч, но обстановката не ми хареса въобще.
Всичко зависи от финансовите стредства с които разполагаш и дали ще се вместиш в бюджета си за по дълъг престой в София.
За следващият ни опит ще търся хотел в някой от комплексите и ще се предвиждаме с метрото, поне така сме го замислили, но като му дойде времето ще решим.
Хотел Медик имат сайт и можеш да го разгледаш
Пожелавам ти успех
Мира
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
точно срещу клиниката е хотел Централ - http://bghotelite.com/web_main.php?id=1481
но е доста скъп...
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

silvanchence

• 1971
  • Най-стимулиращият дар – надеждата.
Виж това, Красно село не е далеч, в bgmaps.com се ориентираи.

http://www.markelabg.com/
[/url[url=http://bg-mamma.com]

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк Твен
09.04.2009 г.
*

Nadyn

• *
  • 2703
  • Всяко зло за добро!
Виж и този хотел, мисля, че са прилични цените.

http://www.hotel-geneva.com/contacts.php?lang=1
*
Надинка, скъпо е в Женева.

Лято 2009 валидна от 30.06.2009г. до 30.09.2009г.

Цени за индивидуални гости /Рецепция/:

1.Стая за един гост - 55.00EUR - 108.00лв.
2.Стая за двама госта - 70.00EUR - 137.00лв.
3.Стая “Лукс” - 80.00EUR - 156.00лв.
4.Апартамен т- 100.00EUR - 196.00лв.

Корпоративни цени (за бизнес партньори)

1.Стая за един гост - 50.00EUR - 98.00лв.
2.Стая за двама госта - 60.00EUR - 117.00лв.
3.Стая “Лукс” - 70.00EUR - 137.00лв.
4.Апартамент - 90.00EUR - 176.00лв.

Уикендови цени

1.Стая за един гост - 40.00EUR - 78.00лв.
2.Стая за двама госта - 50.00EUR - 98.00лв.
3.Стая “Лукс” - 60.00EUR - 117.00лв.
4.Апартамент - 80.00EUR - 156.00лв.

*
Не е най-добрия вариант но ето я и мойта пътечка до клиниката:

х-л Орхидея , Драгалевци. Собственичката Ани е жена на около 50 сериозен свестен човек ,стаята е 50 лева чиста и добре поддържана.Спокойно е , никой за нищо не те притеснява , ако ти искаш нещо звъниш на рецепция и веднага се появява някой - собствениците си живеят там.В Драгалевци има къде да хапнеш и на бързо и с ракийка и салатка :oops:, обяснявам подробно щото понякога е доста самотно ,хваща те параноята ...., не знам , аз там се чувствам спокойна , необезпокоявана и относително сигурна.

А сега най - важното , има автобус от центъра на Драгалевци (спирката е на 5 мин. от хотела) до "Хигиената" спирката е последна и е на макс.10 минути от клиниката на Владимиров . Пътува се около 30 минути , може да ме помислите за луда ама за мен е много добре. Отсядала съм в градски хотели , в Шипка  в Зора в общежитието на медиците , едва не откачих , много е гадно като си сам. Някакво спокойствие и уют намерих само на мястото което ви описах.       
« Последна редакция: Септември 29, 2009, 17:43:09 pm от ised »
*
Някои от споменатите наистина не са много добра опция за 4овек,който и без друго ще трябва постоянно да плаща (процедурите в предвид). osi_10
Ще гледам да се спра на най подходящия вариант.
Мерси,  :thankyousign:
предполагам 4е всеки който идва извън Софиа се сблъсква с това.

Ако ви хрумват още идеи, пишете, би било в полза и на много други моми4ета.

:goodluck: на вси4ки