Здравей
правила съм три процедури при Владимиров и понеже съм от Бургас винаги съм оставала на хотел. Първия път спахме в хотел Зора - г-жа Венета Гочева. Двойната стая е 60 лева, над пет нощувки пада на 50 лева. Чисто е, стаята е малка, на шумна улица, издържа се. Неприятното е, че ключа се оставя на бабата и после се взима от нея и непрекъснато те преследва с въпроси, къде отиваш, какво ще правиш, кога ще се върнеш.
Вторият и третият път оставах в хотел Медик - на гърба на Военно медицинска академия. От там съм много доволна, двойната стая не лукс, струва 67 лева, постоянно има топла вода, чисто е, всеки ден минават и чистят, хавлии не сменят, за кратък престой от една две седмици става.
Общежитието на учителите, което се намира на Бул. Цар Борис 3 е доста далеч, но обстановката не ми хареса въобще.
Всичко зависи от финансовите стредства с които разполагаш и дали ще се вместиш в бюджета си за по дълъг престой в София.
За следващият ни опит ще търся хотел в някой от комплексите и ще се предвиждаме с метрото, поне така сме го замислили, но като му дойде времето ще решим.
Хотел Медик имат сайт и можеш да го разгледаш
Пожелавам ти успех
Мира