0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

ПОДХОДЯЩ ЛЕКАР В ПЛОВДИВ
« -: Април 15, 2006, 12:22:59 pm »
ЗДРАВЕЙТЕ,ЗА ПЪРВИ ПЪТ ВЛИЗАМ В ТОЗИ ФОРУМ,ВЪПРЕКИ ЧЕ ОТДАВНА ИЗПОЛЗВАМ ОВУЛАЦИОННИЯ КАЛЕНДАР.ИСКАМ ДА ВИ ПОМОЛЯ ДА МИ ПОСОЧИТЕ НЯКОЙ ДОБЪР,АМА НАИСТИНА ДОБЪР ЛЕКАР В ПЛОВДИВ,ЗАНИМАВАЩ СЕ СЪС СТЕРИЛИТЕТ НЕ САМО ПРИ ЖЕНАТА, НО И ПРИ МЪЖА,ЗАЩОТО ОТ 3Г СЕ ОПИТВАМЕ И НИЩО НЕ СЕ ПОЛУЧАВА.БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО.
url=http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?userLoginName=andromeda][/url]
*
ПОДХОДЯЩ ЛЕКАР В ПЛОВДИВ
« Отговор #1 -: Април 15, 2006, 13:59:35 pm »
Аз нямам лични впечатления, но момичетата от Пловдив настоятелно препоръчват д-р Даскалов от клиника Торакс. Там се правят и  спермограми.

*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
ПОДХОДЯЩ ЛЕКАР В ПЛОВДИВ
« Отговор #2 -: Април 15, 2006, 15:16:45 pm »
Д-р Даскалов и д-р Даскалова - Торакс.
И пиши с малки букви.
*
ПОДХОДЯЩ ЛЕКАР В ПЛОВДИВ
« Отговор #3 -: Април 15, 2006, 15:52:57 pm »
д-р Даскалов, клиника Торакс.
*
ПОДХОДЯЩ ЛЕКАР В ПЛОВДИВ
« Отговор #4 -: Април 21, 2006, 20:03:48 pm »
Иди в Торакс при д-р Даскалов.Той и съпругата му д-р Даскалова ще направят каквото трябва.Трябва да знаеш, че те могат да ти помогнат до ниво инсеменация, което не е никак малко.Искам да ти кажа да бягаш от името д-р Георги Ставрев.Заради него и ненужната му операция изгубих три години и половина, за да разбера преди два дни защо нямям овулация. Аз също съм от Пловдив и след около месец също ще посетя д-р Даскалов, за да действаме. Забравих да кажа, че преди три дни си направих лапаро в Шейново при д-р Попов-страшен е.
*
ПОДХОДЯЩ ЛЕКАР В ПЛОВДИВ
« Отговор #5 -: Април 22, 2006, 06:08:44 am »
Аз ще повторя това , което са казали и другите момичета - д-р Даскалов и д-р Даскалова.И аз дълго мислех дали да отида до Пловдив , но сега съм сигурна че намерих верния път.Получих невероятно добро отношение и съм очарована от д-р Даскалов.А съпруга ми , който тръгна с огромно нежелание само за да ми угоди , след това каза , че може да ходи всяка седмица за спермограма при Мели :)

*

Anonymous

ПОДХОДЯЩ ЛЕКАР В ПЛОВДИВ
« Отговор #6 -: Април 22, 2006, 17:51:05 pm »
Д-р Даскалов и д-р Даскалова, изпитани и доказани :D , от личен опит ги препоръчвам