0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
как да се справя със страхът от раждането
« Отговор #60 -: Април 17, 2006, 11:33:20 am »
Цитат на: wassilena
Така е във форума "Сватба и семейство", подфорума със снимките е видим само за регистрирани.

Васи, за някои регестрирани не е видим.
Такъв подфорум "Сватба и семейство" аз не виждам :D
*

Starlet

• 1937
  • Добротата ще спаси света!!!
« Отговор #61 -: Април 17, 2006, 11:39:19 am »
Цитат на: bori_st
Цитат на: wassilena
Така е във форума "Сватба и семейство", подфорума със снимките е видим само за регистрирани.

Васи, за някои регестрирани не е видим.
Такъв подфорум "Сватба и семейство" аз не виждам :D

Видим е само за членовете на Зачатие, а не за регистрираните потребители. Поне аз така знам. Явно Васи се е объркала. :D
БЪДЕТЕ ОПТИМИСТИ, А НЕ ПЕСИМИСТИ!!!
« Отговор #62 -: Април 17, 2006, 14:59:39 pm »
Абе или и двете твърдения не са вярни, или има грешка в системата - аз съм и регистриран, и член на Зачатие, ама за първи път чувам за такъв подфорум.

Както и да е, идеята да може да се пише в "Дългоочакваната..." след регистрация на мен ми се вижда много разумна - и гостите може да си четат и да се образоват, но за да пишат ще има още една стъпка, която ще филтрира поне част от постингите, които не са на място.

Това, че хората не четат много, преди да пишат, си е нормална човешка черта, права е Marie. Известно е като "парадокс на активния потребител": като си купите ново dvd или си инсталирате непознат софтуер, първо се почва с цъкане по всички копчета и едва след това се четат инструкциите, ако се закучи нещо. Ако ние не искаме форумът да пада в жертва на това явление при нарастващата популярност на сайта, значи наистина са необходими малко по-рестриктивни правила. Изискането на регистрация за писане си е една добра първа стъпка.
Даниел 07.06.06  Димана 05.10.07
*

z22

• *
  • 3293
  • мама на слънцa
« Отговор #63 -: Април 17, 2006, 15:12:33 pm »
момичета "Сватба и семейсвто" е съвсем различен форум и няма нищо общо със Зачатие(тоест не е част от нашия сайт).!Васи само даваше пример с това,как там се предпазват от недоброжелатели.
<br />
*
« Отговор #64 -: Април 17, 2006, 15:59:03 pm »
Няма такъв форум "Сватба и семейство" тук, единствения форум за off topic е кафето. Може би Васи има предвид друг форум :)
Между другото форум "Дневници" също е само за регистрирани, а вече по молба на Васи и форума "Дългоочакваната бременност".
« Отговор #65 -: Април 17, 2006, 17:44:43 pm »
Цитат на: cygnus
Няма такъв форум "Сватба и семейство" тук, единствения форум за off topic е кафето. Може би Васи има предвид друг форум :)
Между другото форум "Дневници" също е само за регистрирани, а вече по молба на Васи и форума "Дългоочакваната бременност".

Аре ся по моя молба  :lol:

Момичета, не се изразих правилно. Наистина не става дума за Зачатие, а за http://www.svatba.noxart.com/  :oops: . Ето Зорито като скорошна булка ги знае нещата.
Вярвам, че всеки един от тук ще сбъдне мечтата си!

*
« Отговор #66 -: Април 18, 2006, 14:27:59 pm »
Сори, че пак не съм по темата, но "Гледам и не вярвам на ушите си" или с други думи чета и се смея с глас като лудите. Ама големи сме скици по нЕкой път в тоя форум :lol: . Аз не разбрала нищо задавам въпрос, а пък и Старлетчето ми е отговорила подобаващо :D, въпреки че накрая се оказва нещо съвсем друго. Хихихик, голям майтап :lol:  :lol:  :lol: .
*

Starlet

• 1937
  • Добротата ще спаси света!!!
« Отговор #67 -: Април 18, 2006, 19:51:41 pm »
Ми какво да се прави трябва и малко смях да има  :lol:  :lol:  :lol:  то иначе само грижи и проблеми  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:
БЪДЕТЕ ОПТИМИСТИ, А НЕ ПЕСИМИСТИ!!!