0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Момичета,
дайте идея за клуб в София. Някъде, където сте ходили и ви е харесало. :)
Да няма чалга! По възможност да има жива музика, т.е. някоя рок банда да свири.
Или друг вариант просто пиано бар, където да изпиеш едно питие и да звучи добра и стойностна музика.

И да не съм твърде нахална, но ако предложите и някой хотел на сносна цена - ще ви разцелувам виртуално. :lol:
Знам за гугъл, но да чуеш нечие мнение понякога е по-ценно. :wink:

Благодаря предварително на всеки, който отговори. :)

Бъдете добри и не губете кураж! :)
За клубове: Фенс, Тънка Червена Линия :)))) За хотели хал хабер си нямам :)

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
Мерси, много Рали. Фенса вече и Ултра ми го препоръча  :wink:
Два гласа за него. :)

*
Близо до Плиска има два евтини хотела (поне бяха преди) - Ганеша и Ротасар, като вторият е малко по-евтин.

http://www.hotelganesha-bg.com/BGAbout.htm
http://www.rotasar.com/

Много ти благодаря, блу скай. :)
Ще ги имам предвид занапред. :)

Тъй като са ти препоръчали хотелчета около Плиска, аз ти препоръчвам пиано -бар в кв. Изток. Казва се "Лайм Лайт", срещу  магазин Фантастико. Там ходих на моминското ми парти и много хубаво си изкарахме с приятелките. Малко цените са солени обаче и има такса музика- 5 лв на човек.
*
Аз лично съм си изкарвала страхотно и в "Камино"(Нора от Мюзик айдъл пее там),и в пиано бар "Синатра".Много ми похвалиха и пиано бара на хотел Витоша(там пеят някои от талантите на Стар академи).Весело изкарване!
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
Тъй като са ти препоръчали хотелчета около Плиска, аз ти препоръчвам пиано -бар в кв. Изток. Казва се "Лайм Лайт", срещу  магазин Фантастико. Там ходих на моминското ми парти и много хубаво си изкарахме с приятелките. Малко цените са солени обаче и има такса музика- 5 лв на човек.

Eeeeххх, какви спомени невероятни ми изплуваха в главата:)
С две ръце съм за този пиано бар:)Да си призная...там минаха най-хубавите ми моменти (част поне) докато живеех в София.
Звезди (от Ахат) пееше и свиреше там, няма такъв купон:))))
Дано всичко си е най-малко по старому или по-добро:)
« Последна редакция: Септември 01, 2009, 08:05:46 am от Lisko »