0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
тест за овулация
« Отговор #20 -: Май 20, 2006, 17:03:51 pm »
Аз съм в Прага. Ползвам качествени тестове: Клиър План. 5 теста за един цикъл са 20 евро. Преди време си бях купила някакви евтини в България, така и не ми засякоха овулация. А Клиър План ми отчита всичко точно.

Момичета, не се подлъгвайте по евтините тестове. Много често ще ви излезе по-скъпо с евтин тест, отколкото с качесвтен, но по-скъп. Евтините в много случаи са или слабочувсвтителни или отчитат фалшиво.
Alexandra
*

go

тест за овулация
« Отговор #21 -: Май 22, 2006, 21:27:36 pm »
Здравейте! Малко съм наченаеща и ще ме извините ,но в кой ден започвате да се тествате и до кога ? Не е ли по добре да правиш секс през ден и все ще се улучи овулация .Ако пък не стане -значи има  проблем.
*

rally_g

• 959
  • Искам да бъда добра!
тест за овулация
« Отговор #22 -: Май 22, 2006, 23:23:14 pm »
Да, най-добре е да правиш секс през ден, така няма начин да пропуснеш, но колко време и колко от нас са в състояние да поддържат този ритъм. Освен това, поне на мен, ми идва в повечко, затова предпочитам тестовете.
Гоу, повечето от нас тук имат проблем, така че, вероятно и това обяснява нещата. А иначе, на тестовете за овулация има подробно описание на кой ден да започнеш тестването, според дължината на цикъла ти.
Успех и дано не се задържиш тук дълго:)
ЗА КООРДИНАТИТЕ НА ИЗПИТАНИ СПЕЦИАЛИСТИ ПО РЕПРОДУКЦИЯ ВИЖТЕ http://www.zachatie.org/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=6
*

naiema

• 998
  • Да бъдем силни и последователни в борбата!
тест за овулация
« Отговор #23 -: Май 25, 2006, 08:44:12 am »
Аз за първи път този месец ползвах Clearplan / 23 лв/,по съвет на момичетата.Имах отчетена овулация,но въпреки всичко незнам дали се е спукал фоликула!Момичета,нали при отчетено ову с тест,не е сигурно,че има спукване на фоликул?
тест за овулация
« Отговор #24 -: Май 25, 2006, 09:39:24 am »
naiema, точно така. Пикът на ЛХ, който засичат тестовете за овулация, не означава със сигурност овулация.
Вярвам, че всеки един от тук ще сбъдне мечтата си!

*

naiema

• 998
  • Да бъдем силни и последователни в борбата!
тест за овулация
« Отговор #25 -: Май 25, 2006, 09:48:45 am »
Ще се да е добре да има тест,отчитащ спукания фоликул!