0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Токуда
« -: Януари 08, 2008, 17:03:21 pm »
Здравейте,

имам едно въпросче. някой ходил ли е в болница Токуда и какво ви е мнението за лекарите, обслужването и цените? Благодаря предварително.

Re: Токуда
« Отговор #1 -: Януари 08, 2008, 17:46:07 pm »
Аз съм се насочила натам да раждам. Темата се обсъжда и в Близнашката тема в момента, както и в темата на бременните но около 14 -15 декември. Така че, разрови се и виж отзивите.
Докторите са много добри. Повечето са от МД.
Цените са си дебели, но и в държавните болници плащаш същото, но на ръка, под масата, на джоб, като рушвет, както искаш го кажи.
Аз предпочитам да си платя легално и регламетирано на касата, да ми се издаде фактура.
В Токуда едно раждане чрез секцио цезарея струва 1000лв. Отделно плащаш до 300лв. за пълни изследвания на бебето. В моя случай умножавам х 2, тъй като съм с двуплодна и получавам 1600лв. Но няма да има изненади.
Ако отвориш сайта на Токуда, можеш да видиш биографиите на докторите.
Успех! :)

Бъдете добри и не губете кураж! :)
« Отговор #2 -: Юни 26, 2009, 16:31:03 pm »
Темата е стара, но я ползвам, за да не отварям нова.

Насочила съм се за раждане към Токуда. Знам, че доста момичета са родили там и бих искала да помогнете в избора ми на лекар. На ЖК ходя при д-р Владимиров и д-р Димитрова, но искам да имам и впечатления от токудските лекари. Диков отпада като вариант, защото напуска. Колева също - не ми допадна изобщо. Ще съм ви благодарна, ако споделите с по две думи за лекарите, при които сте раждали.
*
« Отговор #3 -: Юни 26, 2009, 17:11:51 pm »
Аз раждах при Диков, но втори оператор ми беше д-р Кирякова. Много добро впечатление ми направи. В темата в БГ мама има много по въпроса.
Сега имам записан час за д-р Димитров по препоръка на д-р Сигридов. Виждала съм го в болницата, но нямам лични впечатления.
За Лазарова също съм чувала добри отзиви като изключим, че е малко дръпната.
Късмет и леко раждане на здраво бебе.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
« Отговор #4 -: Юни 26, 2009, 18:07:34 pm »
Аз раждах при Диков, но втори оператор ми беше д-р Кирякова. Много добро впечатление ми направи. В темата в БГ мама има много по въпроса.
Сега имам записан час за д-р Димитров по препоръка на д-р Сигридов. Виждала съм го в болницата, но нямам лични впечатления.
За Лазарова също съм чувала добри отзиви като изключим, че е малко дръпната.
Късмет и леко раждане на здраво бебе.

Благодаря, White,

в мамата прочетох почти цялата тема, но там....знаеш как е....доста разводнено. Тук много повече мога да се доверя на мненията, още повече някои от вас "познавам" още от дира.
Между другото, докато чаках за часа при Колева, мернах в коридора Димитров и много ми допадна :). Мисля да го "прослушам" :).
Благодаря ти за пожеланията, имам още много до финала.
И на теб лека бременност със здраво бебе желая.
*
« Отговор #5 -: Юни 27, 2009, 12:26:49 pm »
Само да знаеш, че Димитров е в отпуска целия юли. Запиши си отсега час за август.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*
« Отговор #6 -: Април 17, 2010, 17:47:03 pm »
Аз се двоумя между ,,Селена,, и ,,Токуда,,  :oops:
Незнам в коя клиника да отида за обстойни преглед и изследвания с цел забременяване  :(
« Отговор #7 -: Април 18, 2010, 12:14:25 pm »
Аз се двоумя между ,,Селена,, и ,,Токуда,,  :oops:
Незнам в коя клиника да отида за обстойни преглед и изследвания с цел забременяване  :(
Не искам да съм груба, но на 39 год. нямаш никакво време за губене! Помисли добре! Успех!   yahoo_17
« Последна редакция: Април 18, 2010, 12:27:30 pm от sineva »
Няма невъзможни неща!
*

*слонче*

• 1764
  • вече сме трима и съм най-щастливата жена на света!
« Отговор #8 -: Април 18, 2010, 12:35:22 pm »
Аз се двоумя между ,,Селена,, и ,,Токуда,,  :oops:
Незнам в коя клиника да отида за обстойни преглед и изследвания с цел забременяване  :(
ако опитите продължават повече от година, мисля, че е добре да се насочиш към клиника по стерилитет. ако не за профилактика аз бих предпочела Токуда. пожелавам ти успех и скорошно забременяване. :)
никога не отстъпвай на принципите си!