0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Здравейте момичета,
предстои ни почивка в гърция, търсим плаж с пясък, наоколо със зеленина, романтични нощи и екзотична природа....Наред с това ни интерсуват и забележителности, мислим да видим задължително Атина,другото още не е в плана ни...Въобще някой може ли даде предложение за една почивка, ще бъдем с кола транспорта не е проблем...
Ще съм ви много благодарна, иначе съм набелязала доста неща...
Предварително ви благодаря
Re: ЕКЗОТИЧНА, РОМАНТИЧНА ПОЧИВКА В ГЪРЦИЯ?-КЪДЕ
« Отговор #1 -: Август 22, 2009, 06:52:51 am »
видях че темата ми е преместена, само че почивката ми е не е нито дом нито хоби а едно развлечение и отдих от всички проблеми....
както и да е не очаквам в дом и хоби някой да ми отговори на въпросите ми за гърция....очевидно темата не е за този форум....
« Отговор #2 -: Август 26, 2009, 15:51:12 pm »
Ами отидете на Халкидики или Олимпийската ревиера.Където и да отидете все ще изкарате много хубаво :). А за забележителностите -  повечето хотели предлагат и екскурзии. Можеш да се обърнеш и към туристическа агенция, така и посещението на забележителностите ще ти е организирано предварително.  :)
« Последна редакция: Август 26, 2009, 15:54:55 pm от Lia »
*
« Отговор #3 -: Август 26, 2009, 16:03:46 pm »
видях че темата ми е преместена, само че почивката ми е не е нито дом нито хоби а едно развлечение и отдих от всички проблеми....
както и да е не очаквам в дом и хоби някой да ми отговори на въпросите ми за гърция....очевидно темата не е за този форум....

За този форум е. Моля да не се спами в тази посока.
 Също така, моля,  погледни заглавията на другите теми и  обърни внимание колко от тях са написани с главни букви.