АМХ и аз изследвах в Писанец. при мен излезе 2, но и аз се изненадах, нисичко ми се видя при все, че съм на 27 и с доказана овулация. Пък под 2 пишеше граничен резултат.
Имахме в темата "Правим опити за бебе" една жена миналия месец, която щеше да прави опит инвитро с АМХ под 1. Така че варианти има, а очевидно ти вече веднъж дори си успяла да забременееш.
При коя д-рка си, за репродуктивен специалист жена в Пловдив само д-р Петрова знам. Аз съм при д-р Даскалов(специалист по стерилитет и проблемни бременности). Ако имаше как да правя инсеминация при него, нямаше и да помисля за други лекари, но имам час за д-р Петрова за май да говорим за инсеминация/инвитро. Ако в даден момент търсиш друг лекар, препоръчвам Даскалов. Това е лекар, а не банкер. Не гледа на пациентите като портфейл, аз даже спечелих ваучер от 500лв за прегледи при него и пак понякога отказва и от ваучера да приспадне, защото било само коментар срещата ни.
Така че ходи на лекар, не се шашкай и ще се наредят нещата. Ако АМХ те съмнява пусни го някъде другаде. Аз базови съм пускала в Торакс. Но честно казано досега никой лекар не ме е питал откъде саизследванията, просто грешки стават навсякъде