0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Зацапване по време на бременност
« -: Август 21, 2009, 09:37:41 am »
Здравейте момичета :) Най-накрая и аз да се похваля с добри новини  :P Днес бях на докор и той потвърди бременност в края на 5та или началото на 6та г.с. Имаме си плодно сакче 5,7мм :) Но нещо малко ме притеснява  :( По принцип имам кафяво зацапване почти всеки ден, много е малко и  доктора каза че е нормално, но вчера изкървях повече от обикновено. На което той пак каза, че е нормално. Не искам да ставам параноичка, знам че в България дават лекарства за задържане при кървене. На някой случвало ли му се е да има такива зацапвания? Благодаря предварително и много усмивки желая на всички :)

Re: Зацапване по време на бременност
« Отговор #1 -: Август 21, 2009, 09:41:07 am »
linapoli , честито :D. Лека и безпроблемнна бременност  :D

Само че тук в този подфорум трудно някой ще ти помогне, тук повечето все още чакаме и нас да ни сподели чудото :wink:

Драсни няколко реда в темата на бременните ето тук http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=38695.msg610566#new , и момичетата със сигурност ще ти дадат повече инфо :)

Късмет, дано не е нещо притеснително yahoo_17
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

« Отговор #2 -: Август 21, 2009, 09:48:50 am »
Благодаря Радостинка :) права си, не му е мястото на моето запитване тук! Съжалявам за което  :oops: На всички тук пожелавам много тестове с  две чертички :)))

*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #3 -: Август 22, 2009, 08:56:32 am »
Консултирай се и с друг лекар.
Да, при  зацапване при бременност се предписват Прогестини.
Може проблема да е от нисък прогестерон.

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #4 -: Август 22, 2009, 15:39:58 pm »
Понеже и аз бях получила цапапване вечерта и нямаше как да ме види,като се обадих на док.тя каза да взема да пия това Магнерич
http://www.actavis.bg/NR/rdonlyres/C6BAE0E0-9629-4EE2-A629-60D320AB21C5/0/Magnerich_BG.pdf
и ако зацапването продължи веднага при нея,цената за опаковка от 30бр беше 4 и нещо.
Молете се за нещата,които желаете,но работете за нещата,от които имате нужда.