Има разлика в цената, зависи при кой лекар раждаш. Желателно е предварително да направиш консултация с анестезиолог и да уточните вида на упойката.
Клиниката изисква допълнителни изследвания, които трябва да си направиш. Това ще го уточниш с лекаря, който ще те изражда.
Аз също раждах при д-р Даскалов. Миналата година секциото беше 1100 лв., но сега не зная. Носиш си само лични принадлижности. Всичко останало го дават от клиниката.
Аз като Тома неверни се бях понесла с два сака и още при настаняване си ги върнах. Хората ми казаха да си нося само четка, паста за зъби и чехли, пък аз не им повярвах
. За бебето не се иска нищо.
Персонала е наистина много вежлив. Питат те непрекъснато имаш ли нужда от нещо. Отговарят на всичките ти въпроси и много, ама много помагат при кърмене.
Това, което не трябва да забравиш е да вземеш със себе си телефон, фотоапарат и подплънки за кърмачки.
Таткото може да присъства на раждането. Ако не присъства, а чака отвън след като оправят бебето го изнасят и му го показват. Теб те свалят в реанимацията и таткото може да стои при теб.
Има стая за свиждане. Аз там карах бебето с количката, за да го видят, но не се разрешава да го пипат близките (по обясними причини).
Храната я носят от някакъв ресторант. Превъзходна е. Всеки ден дават бутилка минерална вода и натурален сок.
Това беше преди година. Ако имаш някакви въпроси - пиши им на сайта. Ще ти отговорят.