0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
10 дневно закъснение
« -: Август 17, 2009, 21:49:15 pm »
Здравейте момичета,от 9 месеца правим опити за бебе,но още нямаме успех,Ходя по лекари,сменям гинеколози,пия различни лекарства по тяхни преценки,Дуфастон взимах,после и Клостилбегит,после се оказа че нямам овулация и започнах хорминални изследвания.Последния цикъл ходих на фоликулометрия и се потвърди че нямам овулация,понеже фоликулите не са порастнали и пак хормони трябваше да изследвам на 3 ден от цикъла,но ми закъсня с цели 10 дена,на какво може да се е дължало?Днес на 4 ден от цикъла дадох крвж за хормони,ще ходя с резултатите на доктор на 19.08,А температурата се беше задържала висока през дните на закъснение,докато не спадна и ми дойде,бременност е сигурно ,че не е имало,понеже си правих и тестове,а и фоликулите бяха едва 12 см.Сега след като види резултатите ще ми назначава ново лечение,ще ви пиша и тогава за консултация,мерси предварително

*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
Re: 10 дневно закъснение
« Отговор #1 -: Август 17, 2009, 21:53:32 pm »
Мисля, че след като нямаш спонтанна овулация е "нормално" и цикълт ти да не е редовен и респективно да закъснява. Ако проблема е овулацията и имате изследване за проходимост на тръбите и хубава спермограма, мисля че със стимулации на яйчниците ще решите проблема. Но разбира се всичко това лекуващият лекар ще ти каже най-точно.
 Успех !
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*
Re: 10 дневно закъснение
« Отговор #2 -: Август 17, 2009, 22:06:19 pm »
Да но досега цикъла ми винаги е бил между 26 и 29 дни ,а този беше 36 дена.Спермограмата едобра,а проблема е в липсата на овулация и ще я стимулирам,след резултата от хормони,просто ми беше това дълго закъснение,придружено с болки в зърната