0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Искам да си направя изследване за микоплазма, уреаплазма, е.коли.Къде в Пловдив мога да ги направя и каква е процедурата, в смисъл, трябва ли да минавам през гинеколог за вземане на секрет?Какво ще ме посъветвате, че до сега не съм правила никакви изследвания, а пък през септември ще започвам процедура.
« Последна редакция: Август 12, 2009, 12:17:37 pm от ketti »
Re: Къде да направя изследвания в Пловдив?
« Отговор #1 -: Август 12, 2009, 12:40:48 pm »
Най-добре попитай в клиниката където ще правиш процедурата,а ако там не могат да направят необходимите изследвания попитай с коя лаборатория работят.
Молете се за нещата,които желаете,но работете за нещата,от които имате нужда.
*
« Отговор #2 -: Август 12, 2009, 12:50:21 pm »
Най-добре така да направя, но ме притеснява, че ако излезе нещо ще трябва да се лекувам, а тогава може би ще съм започнала процедурата и ще е късно.Викат ме на първи - втори ден от МЦ, а това е началото на септември.
« Отговор #3 -: Август 12, 2009, 14:03:10 pm »
Искам да си направя изследване за микоплазма, уреаплазма, е.коли.Къде в Пловдив мога да ги направя и каква е процедурата, в смисъл, трябва ли да минавам през гинеколог за вземане на секрет?Какво ще ме посъветвате, че до сега не съм правила никакви изследвания, а пък през септември ще започвам процедура.

аз съм си правила в писанец, но посявката ти я взема гинеколог. мисля дори, че тази за микоплазмата се слага в специална среда, защото моят лекар си спомням, че вадеше някакви ампули от хладилника, на които пишеше микоплазма и след като я "омагьоса" с посявката, ми я даде да я занеса в лабораторията.

*
« Отговор #4 -: Август 12, 2009, 14:40:24 pm »
Благодаря Джиджи.Значи първо на гинеколог, защото звънях в една лаборатория и от там ми казаха, че правили за микоплазма, но с вземане на кръв, та се чудя кое е по-добре, дали и двете са еднакво достоверни.
*
« Отговор #5 -: Август 12, 2009, 15:30:58 pm »
но ме притеснява, че ако излезе нещо ще трябва да се лекувам, а тогава може би ще съм започнала процедурата и ще е късно
как така ще започваш процедура без да си направила по-горе посочените изследвания?
В природата оцеляват силните. Само трябва по-често да си припомняме, че и ние хората сме част от природата...
За нашите четири звездички на небето - обичаме ви.
*
« Отговор #6 -: Август 12, 2009, 16:49:55 pm »
но ме притеснява, че ако излезе нещо ще трябва да се лекувам, а тогава може би ще съм започнала процедурата и ще е късно
как така ще започваш процедура без да си направила по-горе посочените изследвания?

Именно де,понеже не знам дали се назначават от лекаря или аз трябва да си ги направя предварително сама.
« Отговор #7 -: Август 12, 2009, 17:30:52 pm »
Тези изследвания ще ти ги назначи лекаря при който ще правиш процедурата. Взима се секрет и наистина се поставя в специална среда. И аз мисля, че е редно да направиш тея изследвания преди процедура :?
[/url]