0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

помощ от къде да започнем
« -: Август 04, 2009, 09:27:26 am »
Здравейте момичета,моля ви да ми дадете информация къде и при кого да отидем без значение в кой град,за изследвания и консултации относно неуспеха ни да си имаме детенце по нормалния начин.Моля ви за имена на клиники,лекари и мнения от тях.
Re: помощ от къде да започнем
« Отговор #1 -: Август 04, 2009, 12:13:47 pm »
 Вие от къде сте? От колко време опитвате по "нормалния" начин?
« Отговор #2 -: Август 04, 2009, 12:23:12 pm »
Вие от къде сте? От колко време опитвате по "нормалния" начин?
От Бургас сме и от близо 5 години опитваме аз съм на 27,а той на 37.
Преди 2 години ходихме при един лекар в Пловдив,който ме прегледа и каза че от това което вижда за него няма проблем.Правили сме хормонални изследвания,които са в нормите и спермограма която не е много добра,но не и много лоша.
*
« Отговор #3 -: Август 04, 2009, 12:46:57 pm »
До Бургас (и аз съм от тук) най-близко е Варна. Там има 3 центъра за ин витро.  Моят успешен опит е благодарение на ето тези лекари - МЦАР Варна - в АГ болницата. Успех!
*
« Отговор #4 -: Август 06, 2009, 01:01:11 am »
Твърдо съм за за клиниката,моята тея е благодарение на Александров и Ковачев

« Отговор #5 -: Август 06, 2009, 11:03:58 am »
И ние с мъжа ми се лутахме 4 год. без резолтат къде ли не ,сега най накрая попаднахме на добър специалист АГ ВАРНА ДОК.АЛЕКСАНРОВ,само него мога да ти препоръчам ,само той разбра защо нестава бебето,успех  :bighug:
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #6 -: Август 06, 2009, 15:09:26 pm »
И аз съм от Бургас и също съм пациентка на д-р Александров! С две ръце подкрепям този лекар :D Няма да сгрешиш, ако му се довериш! Успех!
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
*

dess_dess

• 2328
  • станах двойна мама
« Отговор #7 -: Август 07, 2009, 13:40:58 pm »
С две ръце и аз, се подписвам за д-р Александров  и екипа от АГ болница Варна. Не съм правила още опити там, сега септември ми предстои първо инвитро и надявам се последно! Успех на всички ни и дано бог ни помогне да сбъднем мечтата си!

*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #8 -: Август 07, 2009, 15:04:04 pm »
Ако е за Варна, че ти е най-близо, да се наредя и аз сред поддръжниците на д-р Александров:)
Бременна съм с тризнаци благодарение на него и на последователността, която следваше при последното ни ИКСИ.
Пожелавам ви успех на който и лекар да се спрете:)