0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Тема на бременните N 43
« Отговор #280 -: Юли 29, 2009, 17:19:43 pm »
Честита розово-синя радост мамо Лисе!

*
« Отговор #281 -: Юли 29, 2009, 17:22:59 pm »
Лисанке, честити шарени гащи. Мечтите се сбъдват, не го ли разбра. И панделки ще връзваш и камиончета ще купуваш. :D
Мише, за мен е чест, че мога да помогна. Твоята принцеса ми е ценна като родно дете. Стискам палците за напразин тревоги.
Нинчо, Виа, леко, бързо, безболезнено и сърцеспиращо раждане на здрави бебета ви желая.
ПП Виа, може да те притесня на лични за подробности около Диков, ако е удобно. Ще ми се да направя една консултация с него (той ме ряза).

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
« Отговор #282 -: Юли 29, 2009, 18:24:35 pm »
via,nincho то не останало при вас момичета  :) Пожелавам ви леко раждане и скоро да си гушкате живите и здравички слънца  :D
elist а защо не се консултираш със специалист в областта ? Все пак именно такъв ще ти даде най-компетентното мнение. Иначе силно се надявам всичко да е наред и бебчето да е здравичко !
Лисе както казах ще си имаш мадама за цвят заобиколена от двама батковци да я гледат като писано яйце  :D :D
Mishanta дано изследванията ти са хубави и всичко да е наред оттук нататък с теб и бебчето !
*
« Отговор #283 -: Юли 29, 2009, 18:40:45 pm »
Страхотна новина,Лиско :)

*
« Отговор #284 -: Юли 29, 2009, 20:14:53 pm »
Изключително ми беше приятно да се запозная лично с бандата "бременни от Александров" :DСрещата беше много приятна,но за съжаление трябваше да си тръгна бързо,защото ме чакаше още едно приятно събитие :wink:
 А за бебоците на Лиско,също съм от спечелилите залаганията :lol:
 Така ,наша беба е добре,расте бабаитка-320 гр. 8O,вече я усещам по малко да мърда.А аз имам страхотни болки,които според Александров са от разпъване на коремните връзки и аз така го усещам-като зверска мускулна треска,само дето като седна и не мога да стана :x