0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Въпрос за донорска яйцеклетка
« -: Март 27, 2006, 03:26:53 am »
Здравейте :D Токущо се регистрирах и моля да ме извините ако вече има такава тема но не се оправям много много с търсачката  Та въпроса ми е следния-  Как става това с донорските яйцеклетки -колко струва? колко се чака? и въобще всяка информация по темата ме вълнува много защото при мен това е единственият шанс да забременея и износя дете Ние с мъжа ми така и така ще осиновяваме но ако все пак имам шанс и да родя ще съм още по-щастлива.Моля ако някой е минал по този път да ми разкаже за какво става въпрос .Или ако сте чували нещо  пак ще ми е полезно.Предварително и най-сърдечно ви благодаря :thankyousign:
*
Re: Въпрос за донорска яйцеклетка
« Отговор #1 -: Март 27, 2006, 07:23:18 am »
имаше едно момиче тук, Валя се казва, намери и темите. тя забременя от първия опит с близнаци.
успех и на теб ти желая.
*

Anonymous

« Отговор #2 -: Март 27, 2006, 08:09:00 am »
Благодаря ти мила :P веднага ще потърся
*
« Отговор #3 -: Март 27, 2006, 08:28:27 am »
Абе нещо хич ме няма с тая търсачка :dontknow: Търсих Валя ама няма резултат .Ако може да ми кажеш заглавието на темата или да ми пуснеш линк :oops:
*
« Отговор #5 -: Март 27, 2006, 09:27:26 am »
Мило Зайче благодаря ти от сърце :wave:  :blowingdust2:  :a_rabbit_01:
*
« Отговор #6 -: Април 10, 2006, 03:33:30 am »
Момичета ,ако сега започна да  събирам документите за здравната каса ,много ли ще съм закъсняла ?Дали ще ги приемат?Знае ли някой до кога е срока? :oops:  И освен това дайте ми съвет как да си намеря донор.Малко ми е неудобно,но тема ли да пусна или какво? Това момиче Валя беше написала,че си е намерила донора в интернет
« Отговор #7 -: Април 10, 2006, 06:50:44 am »
Блу, за донора говори в клиниката, където ще правиш ин витрото.

Не е късно за документите за касата, надявам се, въпреки че виж ТУК
« Отговор #8 -: Април 10, 2006, 22:56:44 pm »
Blue, желая ти успех! :babyflips:
*
« Отговор #9 -: Април 11, 2006, 00:52:00 am »
Благодаря ти Кukurigu  :D