0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Др. Начев
« -: Ноември 25, 2005, 18:26:10 pm »
Кажете ми къде да го открия? Тои е ендокринолог. Ако имате впечатления от него моля ви да ги споделите тук
  :?
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Др. Начев
« Отговор #1 -: Ноември 25, 2005, 18:35:13 pm »
Виж ТУК, но незнам дали питаш за същия.
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Др. Начев
« Отговор #2 -: Ноември 25, 2005, 19:45:43 pm »
ако питаш за д-р Емил Начев от линка на Лали, аз съм го намирала сутрин в Ендокринологията на МА, която се намира зад Министерство на земеделието (не знам точната улица).
към него ме насочи моят гинеколог. направи ми ехография на щитовидна жлеза, която показа различни (и ми се струва точни) резултати спрямо предходните 2 ехографии, които ми бяха правила на други места. мисля да ходя при него в близко време за контролен преглед.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Др. Начев
« Отговор #3 -: Ноември 25, 2005, 19:49:36 pm »
Улицата е Дамян Груев, а номера - 6.
*
Др. Начев
« Отговор #4 -: Декември 07, 2005, 17:28:26 pm »
Мерси момичета,
Точно него търсех. Бях при него вече и съм очарована. Най-накрая попаднах на прекрасен специалист.
*

Danidan

• 1209
  • творец- щурец с малко щурче
Др. Начев
« Отговор #5 -: Март 29, 2006, 15:56:36 pm »
И аз ще ходя при него утре.
Благодаря за темата и мненията!
:wink:
*
Др. Начев
« Отговор #6 -: Март 30, 2006, 11:27:27 am »
И аз съм ходила при него и съм много доволна. Даде ми точна схема за лечение , да не би в Бургас някой да реши нещо друго  :roll:
Между другото той е брат на д-р Алан Начев от Майчин дом -оперативна гинекология, прави лапароскопии основно.
*

Danidan

• 1209
  • творец- щурец с малко щурче
Др. Начев
« Отговор #7 -: Март 30, 2006, 14:35:33 pm »
И аз съм много доволна.Страхотен лекар и човек!
Никой ендокринолог досега не ми обяснявал толкова подробно, въпреки, че имаше много работа.
Да е жив и здрав!
*
Др. Начев
« Отговор #8 -: Май 01, 2006, 11:04:22 am »
Момичета,той работи със здравната каса,нали?