Здравейте!Аз съм така от 13 годишна възраст-сега съм на 33-майка ми също цял живот е била с този проблем,затова мисля,че е наследствено.Стигала съм до болница няколко пъти.Един лекар преди 10г. ми каза,че има и по-тежки случаи от мен-негова позната влизала всеки месец в болница...не знам,дали го каза за успокоение...Имах неуспешна бременност,която завърши с кръвоизлив преди време,от тогава освен болката имам и много големи съсиреци/преди това също имаше,но не по-големи от малко орехче/-получава се нещо като малък кръвоизлив-съсирека е като тапа-събира се много кръв и изтича наведнъж-лошото е,че не знаеш,кога ще стане,а през това време си на работа,имаш задължения...а не можеш да взимаш всеки месец болнични...Спряла съм болкоуспокояващите/когато ги пия съсиреците са много повече/-търпя като куче!...А иначе изследванията ми са добри,нямам заболявания/освен че имам "обърната матка"/...Мога да споделя малко опит-за да намалите кръвотечението,яжте повечко кисело мляко през тия дни-без месо/тлъсто/,газирано,кафе,сладки неща,не яжте и не пийте горещи или много топли неща...не вдигайте тежко/при мен даже чистенето с прахосмукачка или стоенето до печката е проблем!/...може да пиете чай от коприва/корени/ или полски хвощ,но без захар и почти студен/за калция и витамин С си го знаете/.За да намаля болката /не винаги става обаче/пия няколко дена преди М мултивитамини.
Извинявам се,ако съм досадила-стана много дълго,но ми се искаше да споделя!