0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

как точно се прави бебе
« -: Юли 17, 2009, 02:06:13 am »
Здравейте,аз съм на 23години и вече решихме да правим бебе с моя приятел обаче не мога да разбера как точно,защото направихме първия опит,но след като той свърши и аз отидох да се измия всичко което той беше изхвърлил изтече от мен това нормално ли е?
*
Re: как точно се прави бебе
« Отговор #1 -: Юли 17, 2009, 09:33:31 am »
Точната рецепта и аз не съм я уцелила още  :lol:. Не бързай да ставаш веднага след акта, полежи 15-20 минути.

*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #2 -: Юли 17, 2009, 09:38:29 am »
Хубаво е да се ориентираш и кога е овулацията ти, за да наблягаш на фертилните дни !
Успех !!!
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
« Отговор #3 -: Юли 17, 2009, 11:36:09 am »
Нормално е да изхвърляш и да изтича, да :) Полежи си 15-20 минути след кекс - препоръчително е.
Направи както Гарджето е казала - разбери кога са фертилните дни - регистрирай се в календара на зачатие, той определя горе-долу.
Купи си ОВУ - тестове и мери БТ и прочети малко статии тук.
Не на последно място - карай я по-спокойно, не го превръщай във фикс-идея, а се наслаждавай на това да правиш секс с любим човек.
[/url][/url]
« Отговор #4 -: Юли 17, 2009, 12:06:18 pm »
Според мен е рано за каквото и да е от тези действия който момичетата са ти казали,да те са правилни ,но защо неопитате просто със секс наслаждавайки му се когато искате .Според мен действайте така ,пък ако нестане чак тогава почвай да обръщаш внимание на всичко останало недеи да се затормозяваш от сега.Тава е мойто лично мнение и съвет,ако почнеш да мериш температура,да следиш овулация и т.н няма как да не стане фикс идея.Единствено си полежавай след секс както са казали момичетата.Успех и да се похвалиш  :D
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #5 -: Юли 17, 2009, 12:08:49 pm »
misheto_t, наистина вземи и прочети малко повече за това какво се случва в тялото ти всеки месец. И как стават бебетата. Понякога е много лесно и става дори без да искаш. Но тук сме се събрали такива, които дълги години се борим за това. Искрено се надявам да не ти се наложи. Просто прочети статиите тук http://www.zachatie.org/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=164&Itemid=20. И послушай съвета на jasmin_veni. В никакъв случай не решавай, че трябва да стане от раз. Дори да нямате никакви проблеми пак могат да минат няколко месеца докато стане.
Успех!

п.п. Ще преместя темата ти в "Опити за забременяване" там пишат повече момичета като теб. Обсъжда и лежането след секс, и меренето на БТ, и проследяването на овулация. Ще ти бъдат по-полезни.
« Последна редакция: Юли 17, 2009, 12:13:24 pm от Pesheck »
*
« Отговор #6 -: Юли 17, 2009, 17:17:48 pm »
Добре де,аз сега се замислих-календара определя феритилните дни,ама за да ги определи ние сами трябва да посочим колко ни е дълга лутеалната фаза.А ако незнаем колко е дълга как ще определи с точност календара???Преди го бях оставила на 14 дни(средно) след като незнам,а сега като си гледам графиките го поставих  11 дни дължина на лутеалната ми фаза.Мисля че трябва да сме мн.точни в отбелязването на л.ф.

« Отговор #7 -: Юли 17, 2009, 18:38:22 pm »
Зиза за тази цел има тестове за оволация. С тях става много лесно.
« Отговор #8 -: Юли 21, 2009, 16:14:13 pm »
не трябва да се плануват тези неща. аз нищо не съм следила нито овулации, нито съм мерила БТ и тем подобни дето чета тук, просто на третият месец нещата се получиха и сега вече влизам в 5-ти месец. Бъдете търпеливи, не насилвайте нещата! Господ си знае работата!!!
« Отговор #9 -: Юли 21, 2009, 16:48:15 pm »
не трябва да се плануват тези неща. аз нищо не съм следила нито овулации, нито съм мерила БТ и тем подобни дето чета тук, просто на третият месец нещата се получиха и сега вече влизам в 5-ти месец. Бъдете търпеливи, не насилвайте нещата! Господ си знае работата!!!
Кирова, момичетата тук най-много ги боли от такива изказвания! Всички знаем, че ще дойде и че Господ си знае работата, просто се опитваме да си помогнем сами. И се подкрепяме тук, всеки месец, в който не стане.
И аз започнах така - няма да следя и ще стане, ама не стана. Вече година навършваме и не става, а има момичета, които с години се опитват и дори всичко да е ОК не става! Обидно е, някой като каже - успокой се, нищо не прави и ще стане! На всички ни е болно от такива изказвания.
[/url][/url]
« Отговор #10 -: Юли 21, 2009, 16:54:52 pm »
Не съм искала да убидя или да засегна някого. Просто както ти каза "даваме си кураж", това се опитвам и аз. Мисълта ми беше насочена към това, че стриктно си следите календарите, овулациите и т.н. Това според мен притиска нещата и вие психически се натоварвате излишно. И когато резултатът не е положителен се отчайвате...... а не трябва да е така според мен.
« Отговор #11 -: Юли 21, 2009, 17:02:33 pm »
Да, така съм по-съгласна, но не разбрах първия ти пост в този смисъл :) Това предизвика и моята реакция:) Знам, че следеното натоварва психически и отчайването е често срещано явление. Но, разбираш ли...яд ме е, че не започнах от самото начало да се следя и лежах на ушето "когато стане". Сега умишлено съм си дала почивка, за да се наслаждавам на мъжа си, не да се натоварвам, но отново ще започна с всичко отначало. Защото мила, това е нашата надежда. Да си помогнем сами с каквото можем, другото божа работа. Просто всички се надяваме, затова го правим.
Радвам се, че при теб е станало почти веднага :) Можеш да помогнеш на другите като разкажеш как - пази ли диета преди това, лежа ли след кекс, пушеше ли, спря ли цигарите,а алкохола...ей такива неща ако споделиш тук ще си ни много полезна и на мен и на misheto_t, която сега се запознава с опитите и всичко, което следва от тях :)

[/url][/url]