0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Момичета, днес ми е 5-ти ден от инсето. Имам малко кандида - без никакви симптоми, освен течение. Мога ли да слагам Гинодактарин или да правя промивки със сода, маточина, лайка? Мисля, че не е хубаво да има гъбички, а от друга страна ме е страх да слагам лекарства.
 :?

*

anizi

• 1806
  • Е вярно е, че сърцето ми заби извън тялото!!!
Аз мисля, че не е хубаво-затова не се прилага никакво лечение до третия месец, но първо се консултирай с лекар-не прави нищо на своя глава!!! :bighug:
*

Iffi.13

• 641
  • НАПРЕД И НАГОРЕ !!!
rashi не прави нищо, без да си се консултирала с лекаря си! Аз не бих рискувала  :grouphug2:
*

denisa

• 2681
  • Човек предполага, Господ разполага!
Не прави нищо аз имах някакви бактерий когато забременях и док.ми каза веднага да прекратя лечението и ги лекувахме чак в осмия-деветия месец.най-добре се консултирай с лекаря си.Успех миличка  :crossfingers: yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17
*
Много ви благодаря Дениска, Анизи и Ифи 13! И аз мисля, че е по-добре да го оставя така за момента, но исках да се консултирам и с някой друг. Като ходя при доки, ще го питам :) Усмивки

*
Както са казали момичетата лекарства не слагай,но миене със сода или тетра не смятам че би попречило.
*
Както са казали момичетата лекарства не слагай,но миене със сода или тетра не смятам че би попречило.
Ако можеш ограничи до минимум захарта и всичко сладко,поне докато започнеш лечението!Ще видиш че ще има резултат! :)