Тъй като казах, че ще се включа при полуистини само да уточня следното:
1. Въпросите ми тук, не са задавани към Фуси лично, ако исках да е така, щях в НС да го направя, или да и пиша на лични. Още в първото изречение от първия ми пост, обръщението е към сдружението.
2. Сега не разбирам, сдружението ли ми отговаря или е лична кореспонденция... но явно тук всички са само с лични мнения.
3. На целенасочена кръгла маса - дневен ред няма- има диспут по предварително зададени теми. Всеки участник има право на 3 минути. На Фуси те не стигнаха, за да изкаже личното си мнение. Бе прекъсната.
4. Като присъстваща там, твърдя че Зачатие имаше прекрасния шанс да се изкаже за възрастовото ограничение, когато един професор/извинявам се, че не помня името му/ изнесе статистика за болеста на Даун при различните възрасти, но времето бе използвано за личнотото мнение за сурогатството.
5. Аз не прокарвам тезата, че Зачатие е против, нито прокарвам теза, че е за, аз само казвам, че зачатие мълчи ... включително и сега ... Пак имаме лични мнения.
6. Не приемам обвинения в непочтеност. Каквото имам да казвам го казвам в прав текст. Шикалкавенията и интригите както се вижда са нечий друг стил.
7. Не на последно място по важност - НЕ СЕ ЖАЛЯ, на никого, особено тук! Изказвам мнение и искам отговори от Сдружението, но явно тук всички са само с лични мнения.
Какво целя? - някой да се изправи и да каже какво става, някой да се извини ...
И последно, това е ЛИЧНОТО ми мнение на пациент, без значение, къде членувам и в кой УС