0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
Re: Д-р Силвия Савова
« Отговор #20 -: Декември 17, 2006, 17:54:49 pm »
Ами аз пак ще кажа, че съм против. По много причини - първо такива теми са трудни за контролиране, лесни за манипулиране, предпоставка за конфликти между отделните центрове, в тях със сигурност ще има много клевети и т.н. Второ, ние имаме бял списък на практика - той се намира на първа страница на сайта. И, трето, но не последно - именно липсата на подобна систематика отличава нашия сайт от всички останали.

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
*

Tamara

• 1662
  • Ако спориш с идиот, вероятно същото прави и той.
« Отговор #21 -: Декември 18, 2006, 20:02:29 pm »
такива теми са трудни за контролиране, лесни за манипулиране, предпоставка за конфликти между отделните центрове, в тях със сигурност ще има много клевети и т.н.
Според мен точно заради това е добре всеки, който слага тема подобна на тази да се регистрира. Най-малкото, за да не се допускат злоупотреби и клевети. Има доктори, които и аз не харесвам и много бих искала да убедя другите да не ходят там. Ако по този начин успея... ОК. В края на краищата целта оправдава средствата. Ама ако не съм права, ако тази докторка, която не е помогнала на мен да си реша хормоналните проблеми е добър хирург...
Не ме разбирайте погрешно, не че не вярвам на госта. Убедена съм, че има и такива случаи. Но предпочитам да знам с кого говоря. Още повече, че самата тя твърди, че няма повече да ходи при Савова.
№1 - 18 г.
№2 - 13 г.
*

Изгубих бебенцето си!

« Отговор #22 -: Декември 19, 2006, 11:28:39 am »
Здравей Тамара.

С написаното от мен тук нямам намерение да убеждавам никого в нищо. Просто имам нужда да споделя болката си, защото вярвам, че тук има много жени които ще ме разберат и подкрепят, и другата причина-когато аз бях бременна търсех да прочета именно такива мнения за различните болници, клиники и доктори, т.е. смятам че подобна информация не би била излишна.
 Относно регистрацията, преди време имах такава в сайта, но не бях я използвала известно време и сега имам продблем с влизането в системата. Не се крия, нямам причина да го правя.
 Единственото което искам е да успея да превъзмогна случилото се, и да си пожелая както на мен така и на всички жени когато го пожелаят да се радват на една безпроблемна и лека бременност и едно сладко бебче след това....а защо не и повече бебчета !!!
« Отговор #23 -: Декември 19, 2006, 12:01:47 pm »
 Е, Тамара, усях да вляза в системата.Това съм аз- авторката на тази статия.
*

Tamara

• 1662
  • Ако спориш с идиот, вероятно същото прави и той.
Извиниавай
« Отговор #24 -: Декември 22, 2006, 18:24:18 pm »
Sisi съжалявам, че си се засегнала лично от това, което написах. То в никой случай не беше насочено лично към теб или към когото и да е конкретно. Имаше наскоро тема за доктор Мишел, където имаше връзка към сайт, в който самият той се е регистрирал няколко пъти и или се хвали сам себе си или плюе по свои колеги. Когато те познаваме и знаем, че това ти се е случило можем да ти вярваме. Но предполагам много голяма част от нас са си патили вече от много коректното отношение на някои лекари.
Наистина съжалявам за това, което ти се е случило и много ще се радвам ако догодина се похвалиш с едно здраво пискунче, което да не те оставя да спиш спокойно нощем. Искрено се надявам и ти пожелавам, това да е последният ти неприятен инцидент с хора, на които си имала доверие.
№1 - 18 г.
№2 - 13 г.
*
« Отговор #25 -: Декември 24, 2006, 14:35:55 pm »
Много съжалявам, за това което те е сполетяло :(
През август 2005г. направих спонтанен аборт в 7-ма седмица и случайно попаднах на д-р Савова. Тогава всичко мина добре, но когато след 1 месец отидох при нея на контролен преглед тя се държа доста брутално. Виждайки моето притеснение, тя вместо да ме успокои ми наговори куп глупости и това, че всички ще имаме деца какво сам се тръшкала толкова. Незнам какво мислиш да правиш мила, но според мен тя вече е наказана от природата да не може да разбере какво е да станеш майка.
Желая ти успех :)
*

Още една

« Отговор #26 -: Юли 01, 2009, 15:15:44 pm »
Възстановявам се след аборт по медицински причини. Грешна диагноза и лечение предизвикаха обилни кръвоизливи, които бяха причина да бъда приета в болница спешно. Каква беше изненадата ни,когато със съпруга ми разбрахме, че всъщност съм била бременна. Лекарствата, приемани за предизвиквне на цикъл всъщност са предизвикали аборт. Моля, всеки, който е пострадал по подобен начин от дейстията на тази лекарка, да пише тук. Нека предпазим други жени и момичета от това недоразумение, наречено лекар. Готова съм да се обединя с други желаещи и да съдим д-р Савова за нанесените щети.