0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Въпрос за д-р Персенска
« Отговор #20 -: Март 10, 2009, 22:36:31 pm »
Благодаря ти Pesheck!
Кога излизат резултатите от спермограмата ?Може ли да ми ги изпратят по имейл , поща или някакъв начин , преди следващата среща , защото тя може да е след месец примерно ?
Ако въздържанието е 3 дни проблем ли е , или трябва да е повече ?А кого трябва да помоля за въпросната спермограма ?В смисъл към кого от клиниката трябва да се обърна ?За първи път ще ходя и не знам дали ще се ориентирам ... на кой етаж е кл.Надежда , защото ако се не лъжа от това което съм чела е заедно на едно място с др.клиника , или греша ???
Като пристигна трябва ли да се обадя на някого , че съм пристигнала или просто сядам и чакам ...
Сигурно са ми тъпи въпросите , извинете ме ... :oops:
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #21 -: Март 10, 2009, 22:42:20 pm »
Резултатите стават на деня, за това ти казвам, да пробвате, малко по рано да отидете.
3 дни въздържание ви стигат.
Като влезете в клиниката има рецепция - питате и те ви казват. Спермограми се правят на -1 етаж, а иначе клиниката е на 4 етаж. Качваш се с асансьора и веднага в ляво има голяма чакалня. Сядате там и чакат да те извикат. Иначе пробвайте да ги убедите на място за спермограмата.
Успех!
« Отговор #22 -: Март 10, 2009, 22:54:12 pm »
Много , много ти благодаря Pesheck !Ако ми възнакнат нови въпроси ще ги задам и ще се радвам ако ми помогнеш отново !
Много личен ли е въпросът ако те попитам от къде си и по какъв път си минала и до къде си стигнала !?!
« Отговор #23 -: Март 28, 2009, 20:45:08 pm »
Здравейте докторе,искам да Ви попитам като за второ мнение ходих на гинеколог че много ме болеше от лявата страна на мястото на яйчника и ми кажа,че имам срастване от операцията(секцио беше преди 2,4 г.)и ми изписа антибиотик Ципрофлоксацин+Полижинак,това възможно ли е?Впредвид ,че секциото ми е било преди време.Този антибиотик за срастването ли ми го даде така и неразбрах 8O.Дано съм се изразила правилно :oops:.Благодаря Ви предварително за отговора.
*

Zlatulka

• *
  • 2153
  • Спермограма се прави САМО в клиника по стерилитет!
« Отговор #24 -: Март 28, 2009, 21:11:41 pm »
Темата е за въпроси, свързани с д-р Персенска, а не въпроси, на които тя отговаря, но все някой потребител може да ти отговори. Аз не съм компетентна по запитването ти.

« Отговор #25 -: Март 28, 2009, 23:56:09 pm »
А дали има и такъв сайт за въпроси и отговори  :?ако знае някой нека пише  :oops:
*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
« Отговор #26 -: Март 28, 2009, 23:57:00 pm »
Здравейте докторе,искам да Ви попитам като за второ мнение ходих на гинеколог че много ме болеше от лявата страна на мястото на яйчника и ми кажа,че имам срастване от операцията(секцио беше преди 2,4 г.)и ми изписа антибиотик Ципрофлоксацин+Полижинак,това възможно ли е?Впредвид ,че секциото ми е било преди време.Този антибиотик за срастването ли ми го даде така и неразбрах 8O.Дано съм се изразила правилно :oops:.Благодаря Ви предварително за отговора.
Малейййй, зле си от към инфо ... вземи и прочети малко, образовай се!
Срастване от секцио е хипотетично възможно. Но как доктора го видя, това не разбрах. Антибиотика и Полижинакса няма да помогнат.
Иди на читав гинеколог.
Съжалявам за спам-а.
« Отговор #27 -: Март 29, 2009, 00:28:37 am »
Какво да се прави в провинцията са такива докторите имаш това и нищо не обясняват,дори да ги питаш.Нали в момента това правя образовам се :(
*
« Отговор #28 -: Юни 24, 2009, 11:37:42 am »
Здравейте,и аэ имам записан час за септември при доктор Персенска.Искам да попитам спермограмата задължително ли трябва да е направена в тази клиника или може и на друго място?Аз имам имунологичен проблем-преживях един мисед 6гс. и две биохимични бременности,дано в тази клиника ми помогнат и намерим път към успеха :D
« Отговор #29 -: Юни 24, 2009, 12:44:53 pm »
Не мисля,че ще е проблем но да е направена в специализирана клиника.Успех. :)

*
« Отговор #30 -: Юни 24, 2009, 15:21:31 pm »
Аз съм от Русе и тук няма такива клиники :oops:
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #31 -: Юни 24, 2009, 15:27:48 pm »
pipita, моя съвет е да се обадиш в клиниката и да запишеш час на съпруга си за същия ден, в който ти си на преглед.
« Отговор #32 -: Юни 24, 2009, 15:28:34 pm »
Пипита,можеш да направиш спермограма в Плевен.Там има специализирана клиника и е по-близо до Русе.
*
« Отговор #33 -: Юни 24, 2009, 15:34:39 pm »
Да,аз там си правих имунологични изследвания,правих вливания на интралипид и се надявах да забременея спонтанно,но уви вече шести месец нищо 8O.Затова си записах час при Персенска.
« Отговор #34 -: Юни 24, 2009, 15:45:57 pm »
Аз имам предвид, ако искаш да си направите спермограма ,не говоря за лечение.
*
« Отговор #35 -: Юни 24, 2009, 15:51:21 pm »
Да разбрах :DБлагодаря