0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

silvanchence

• 1971
  • Най-стимулиращият дар – надеждата.
тризначета по естествен път.
« -: Юни 19, 2009, 13:37:45 pm »
Писах вчера, но какво съм пуснала, не е ясно :))).

Вижте това

Първи тризнаци в Пловдив за тази година 
16 June 2009 - 18:44:41 
 Първи тризначета се родиха в Пловдив за тази година. Те са в много добро състояние. Родени са в МБАЛ Пловдив. Майката е 24 годишна жена от Асеновград и е заченала по естествен път. Раждането е чрез Цезарово сечение и е извършено от екипа на шефа на АГ отделението д-р Жорж Пелев.

http://www.radioplovdiv.bg/index2.php?content=news&id=2475

И трите са момиченца, а от първата бременност семейството има още едно момиченце, представяте ли си  :lol: .
[/url[url=http://bg-mamma.com]

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк Твен
09.04.2009 г.
*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
Re: тризначета по естествен път.
« Отговор #1 -: Юни 19, 2009, 14:15:24 pm »
И аз го гледах онзи ден по новините, ама говорих и по телефона по това време, че не можах да чуя всичко. Да са им живи и здрави и четирите принцеси на мама и тате! Много се радвам на такива многодетни родители :)
p.s. едва ли мамчето ще посмее да забременее пак - ако пак дойдат 2-3 момиченца  :P

« Отговор #2 -: Юни 19, 2009, 17:06:39 pm »
p.s. едва ли мамчето ще посмее да забременее пак - ако пак дойдат 2-3 момиченца  :P
За мамчето не знам,ама на таткото със сигурност ще му стане тясно в мястото където живеят след някоя друга година-това са 5 жени около него-не е шега работа това,ей.Сигурно ще се откаже да пробва за момченце-то при него от 4 бебета -4 момиченца...-ще има да го е страх от тотално превземане на територията му от женското царство :balk_69:
Но важното е,че майката се е оказала смела жена и ги е родила-да са й живи,здрави,щастливи и не чак толкова ревливи.На фона на тази криза много жени (без проблеми със стерилитет)не се осмеляват да имат повече от 1 дете.
*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
« Отговор #3 -: Юни 22, 2009, 20:52:34 pm »
Но важното е,че майката се е оказала смела жена и ги е родила-да са й живи,здрави,щастливи и не чак толкова ревливи.На фона на тази криза много жени (без проблеми със стерилитет)не се осмеляват да имат повече от 1 дете.
Така си е - знам случаи, при които като разберат жените, че са близнаци и ги махат, защото искали едно бебе.
iliyanas, радвам се да те видя да пишеш - отдавна не съм те засичала :)Надявам се, че всичко е наред при вас (сори за спама)