0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Зацапване след инжекция с Прегнил
« -: Март 19, 2013, 20:50:54 pm »
От няколко години с мъжа ми правим опити за бебе. След разни видове изследвания и прегледи, стигнах до Щерев. Като ми прегледаха изследванията, се оказа, че имам LUF синдром и нямам овулация. Затова този месец за първи път ми биха 10 000 единици прегнил и около датата за овулация, прокървих леко. Не мога да намеря информация дали това е нормално? Дали е индикация, че така желаната овулация най-накрая е настъпила? В петък съмна преглед и ще разпитам, но до тогава умирам от нетърпение да науча. Моля ви ако някой е имал сходен проблем да ми даде инфо.
Re: Зацапване след инжекция с Прегнил
« Отговор #1 -: Март 19, 2013, 20:56:48 pm »
milenavla, има жени които леко прокървяват (имат зацапване) при овулация. На мен също ми се е случвало два пъти  :wink:
Но от преглед по-сигурно няма :)
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

« Отговор #2 -: Март 19, 2013, 21:00:23 pm »
milenavla, има жени които леко прокървяват (имат зацапване) при овулация. На мен също ми се е случвало два пъти  :wink:
Но от преглед по-сигурно няма :)

Но когато се имала зацапване, си имала овулация, нали?
« Отговор #3 -: Март 19, 2013, 21:03:53 pm »
За единия път - да, проверено от лекар, макар и седмица след зацапването, виждаше се жълто тяло, т.е. съм имала овулация.
Втория път - само предполагам.
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!