0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
д-р. Божинова - малко ми е странно
« -: Март 27, 2006, 13:10:13 pm »
Здравейте момичета,
някоо може ли да сподели мнение за д-р. Божинова в Плевен.
Една приятелка и съпругът и са ходили при нея за изследвания. Нея я е карала да си мери 3 мес базалната температура, на на него са му правили спермограма.
Спермограмата излязла с отлични показателиу а по базалната докторката отсъдила, че момичето има овулация и заключила, че всичко им е наред на двамата и да работят по въпроса за бебе.
За спермограмата - ок, но на мен ми е странно малко само по една базална т. да се заключи за жената, че и няма нищо - без никакви други изследвания. Какво ще кажете, някой ходил ли е при тази Божинова?
« Отговор #1 -: Март 27, 2006, 14:19:33 pm »
Аз знам че е много добра в израждането, моя приятелка е родила при нея бебе обърнато с дупето напред само за два часа  с минимални разкъсвания и без упойки. Но никога не съм чувала че се занимава със стерилитет  :roll:

Всеки край е едно ново начало!
Човек е толкова голям, колкотo са големи мечтите му!
« Отговор #2 -: Март 27, 2006, 15:18:20 pm »
А от колко време пробват за бебе? Защото ако е отскоро може затова така да е казала.
Вярвам, че всеки един от тук ще сбъдне мечтата си!

*
« Отговор #3 -: Март 27, 2006, 21:45:20 pm »
д-р Божинова се занимава основно със водене на бременност и израждане :wink: Нека твоята приятелка да посети д-р Стойков. Наистина е важно да се знае от колко време са им опитите за бебе
*
« Отговор #4 -: Март 31, 2006, 09:20:52 am »
Ами женени са от 2001г. и от тогава опитват, значи 5-6 години вече.
А този д-р Стойков къде преглежда, координати може ли?
*

aii

• 386
  • На мама чудото :)
« Отговор #5 -: Април 04, 2006, 14:30:35 pm »
Аз съм от Плевен и съм лежала в отделението на Божинова.Не я наричам доктор,защото не смятам,че е такава.Това си е мое мнение.Тя е акушерка и това е мнение и на нейни колеги.Бях бременна в 8 г.с. и тя не виждаше бебето на УЗ и даже ме попита дали съм си правила тест за бременност,да не съм се объркала.А бях им занесла 5 снимки от друга лекарка-даже не ги бяха погледнали!Може и да изражда бебета,но за стерилитет не става.А Стойков преглежда в клиника "Св.Марина"-Плевен.
*
« Отговор #6 -: Април 04, 2006, 18:35:53 pm »
Цитат на: ayvi
Ами женени са от 2001г. и от тогава опитват, значи 5-6 години вече.
А този д-р Стойков къде преглежда, координати може ли?

Лелеле, голям съм заплес, чак сега виждам въпроса ти  :oops:

Д-р Светлозар Стойков - 0888 71 50 66
Преглежда в ГК "Света Марина" в вторник от 10 ч - 13 ч и в четвъртък 14 ч - 17 ч. Тел за записване 064/805-666; 806-828; 806-838
МЦ "Хера" - преглежда в петък от 17-19ч. тел 064/ 803-032