0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

кървене преди МЦ и съсиреци
« -: Юни 06, 2009, 19:58:55 pm »
Привет на всички и от мен !
С риск да дублирам тема, ви моля за мнение.
Меря си БТ и допускам, че на 19-я ден от цикъла беше овулацията ми. На 5-я ден след това започна зацапване, което продължи 3 дни. Следващият ден сутринта изхвърлих големи съсиреци , съпроводени с обилно кръвотечение за около час. Температурата ми продължава да е висока. На какво може да се дължат тези съсиреци и фактът,  че ми идва  близо 10 дни по- рано? Изобщо това цикъл ли е????Дано съм ясна... но се чувствам много зле.... Правим опити за бебе от 4 месеца. :(Ще съм ви благодарна да споделите мнения и опит......
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
Re: кървене преди МЦ и съсиреци
« Отговор #1 -: Юни 06, 2009, 20:56:55 pm »
Най-добре бягай по най-бързия начин на лекар,това хич не е безобидно,едва ли някой тук ще ти даде съвет по различен от моя,не чакай отивай на лекар.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
« Отговор #2 -: Юни 06, 2009, 20:57:45 pm »
Мила, най-добре иди на лекар.Трудно е да ти отговорим какво е. А тест правила ли си, направи кръвен, ако имаш възможност! БТ висока ли е все още!?
« Отговор #3 -: Юни 07, 2009, 12:50:43 pm »
Днес БТ спадна с 0,1 градуса. Ще отида да се консултирам с лекар утре. А мислите ли ,че кървенете о съвпада с времето за имплантиране , което доколкото съм чела се осъщесествява към 7- 10 ден след овулация????
« Отговор #4 -: Юни 07, 2009, 15:14:05 pm »
Миличка и аз за инплантация се сетих първо ,но чак пък съсиреции.Звучи ми кофти ,но пък може и да е само инцидентно и да има незначителна причина за цялата случка.Ще чакаме да видим какво ти е казал доки .Успех и дано всичко се оправи и видиш   :bfp: :balk_104:
« Последна редакция: Юни 07, 2009, 15:16:05 pm от goskata »

*
« Отговор #5 -: Юни 07, 2009, 16:23:39 pm »
Рая, нормално е да има и някой по къс цикъл от обикновеното.Кървене на 24 ден от МЦ си е нормално, но ти пишеш, че при теб е с 10 дни по рано предполагам, че за това си притеснена.Предполагам, че става въпрос за ановолаторен цикъл.Съсиреците говорят за дебела лигавица, което е добре.За твое успокоение можеш да посетиш лекар.Успех!
« Отговор #6 -: Юни 07, 2009, 19:50:54 pm »
 :bighug:Благодаря на всички ... Може би ще е добре да направя и изследване на хормони този месец.... Досега не съм правила никакви изследвания , с изключение на цитонамазка и стандартен преглед. уж всичко било наред, а вече 4 месеца   нямаме жадувания резултат :(
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
« Отговор #7 -: Юни 07, 2009, 20:51:29 pm »
Само с цитонамазка и гинекологичен преглед не може да се установидали има проблем.А 4 мес.са малко време,след 1 год.незабременяване маже да мислите за сериозни изсл.Успех ти желая дано скоро да забременееш.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
« Отговор #8 -: Юни 07, 2009, 21:00:36 pm »
Да , права си , че 4 месеца не са много време, но леко съм нервна и припряна дори , защото скоро ще навърша 39г. Иначе си записах и час при д-р Владимиров, но е едва за края на юли. Дано  не се наложи да ползвам помощта му.