0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Инвитро в Майчин дом - Варна
« -: Май 29, 2009, 23:06:49 pm »
Момичета със опити в Майчин дом - Варна споделете!

[161551.gif[/img][/url]
*
Re: Инвитро в Майчин дом - Варна
« Отговор #1 -: Май 31, 2009, 16:19:15 pm »
Аз имам опит в Майчин дом Варна,но не е ин-витро а инсеминация.Останах доволна мисля живот и здраве наесен пак да опитам.Познавам две момичета,които забременяха от първи опит ин-вирто там и в момента се радват на бебчетата си.Късмет и дано скоро да се похвалиш.
« Отговор #2 -: Юни 02, 2009, 22:24:08 pm »
май месец правих икси при халачева вчера правих чхг и беше отрицателно,и тя с лекота ми каза не се притеснявай още си млада.
*
« Отговор #3 -: Юни 02, 2009, 22:35:41 pm »
май месец правих икси при халачева вчера правих чхг и беше отрицателно,и тя с лекота ми каза не се притеснявай още си млада.

съжелявам за отрицателния резултата,дано следващия опит да е успешен :crossfingers:
« Отговор #4 -: Юни 03, 2009, 00:46:18 am »
Съжалявам за резултата Деси, следващият опит ще бъде твоят!
Благодаря за отговорите момичета, желая ви успех, нима няма успешни процедури в Майчин дом, или просто късметлиййките не пишат тук?

[161551.gif[/img][/url]
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
« Отговор #5 -: Юни 03, 2009, 10:19:33 am »
Аз имам 3 неуспешни инсемин.в Майчин дом,но не ми е виновна лекарката,нещата при мъжът ми не са добри и минахме към ИКСИ,пак там разбира се.А колкото до бременни има,но явно не пишат тук,аз лично познавам такива.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #6 -: Юни 03, 2009, 19:00:49 pm »
И за да не отварям нова тема, можете ли да ми препоръчате добър лекар в Майчин дом, който да ми прави фоликулометрии и евентуално при липса на овулация да ме стимулира с лекарства ?
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
« Отговор #7 -: Юни 03, 2009, 20:21:50 pm »
Гардже,естествено ще ти препоръчам моята-д-р Капка Атанасова.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"