0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Здравейте дано някоя от вас да може да ми даде съвет за специалист. От близо 1г. започна да ми се ходи да тоалетна по малка нужда направо през 5 мин., сдтавам и през ноща до тоалетна поне 2 пъти най-малко. Чувствам постоянен дисконфорт долу ниско в корема и постоянно ми се пишка. Още като се появи в началото проблема тръгнах по доктори, вече съм ходила при няколко гинеколози, уролози, невролог и на хомеопатия ходих, но никакви лекарства не ми помогнаха. Този проблем ме тормози денонощно. Препоръчайте ми добър специалист уролог, който да се занимава с жени.
Re: Често ходя по малка нужда-трябва ми специалист
« Отговор #1 -: Август 08, 2006, 11:57:22 am »
Всички уролози би трябвало да се занимават с жени. А определено уролог ти трябва. Гинеколозите сетиха ли се да те изследват за хламидия?

В кой град си?
*

ggostenkata

« Отговор #2 -: Август 08, 2006, 12:20:43 pm »
от София съм
Изследваха ме за хламиди и съвсем леко ми бяха завишени. Нормалните стойности бяха от 1 да 15 а моите бяха 16 пих хапчета каквито ми изписаха но и това не ми помогна.
Ако ме насочите към уролог за който знаете че е добър ще ви бъда много благодарна
« Отговор #3 -: Август 08, 2006, 12:46:16 pm »
А при кои уролози си ходила досега?

Опитай при проф. Чакъров в Окръжна болница. Има свободен прием в четвъртък след обяд.
*

ggostenkata

« Отговор #4 -: Август 08, 2006, 12:50:09 pm »
ходила съм при един д-р Котев, после при д-р Ботков от болница Вита и при д-р Светлин Тачев
« Отговор #5 -: Август 08, 2006, 12:54:12 pm »
От изброените само Ботев от Вита ми звучи познато, но нямам лични впечатления. Мисля, че Чакъров ще ти реши проблема. Успех!
*

ggostenkata

« Отговор #6 -: Август 08, 2006, 13:50:35 pm »
дали е вазможно да ми дадеш никакав телефон или нещо друго за връзка с този доктор
« Отговор #7 -: Август 08, 2006, 13:56:57 pm »
Телефон негов нямам, а и не виждам за какво би ти послужил - направо отиди в четвъртък след обяд там. На входа на Окръжна ще те упътят къде е приема. Малко е сложно за обяснение така, защото се минава през един коридор, втори, трети и се качва на втория етаж...
*

ggostenkata

« Отговор #8 -: Август 08, 2006, 14:04:47 pm »
ok мерси много ще отида