Момичета, имам си една болежка напоследък, и тъй като не познавам добри лекари в тази област, се обръщам към вас за помощ...
Става въпрос за следното - от години си имам едно топче с големина на орех на ребрата от лявата страна. От както се е появило, няма промяна в размерите. Може би е липома, но кой знае.
Лошото е, че моята лична е зле и направо не знам направление за какъв специалист да поискам...
Ще откажа биопсия. Предпочитам направо да го изрежат. Но трябва да е добър хирург все пак, да си свърши работата както трябва. Чудя се за две места - онкологична болница или военна. Не съм запозната и с двете по принцип, но ми се струват добър избор.
Мисля си, че ще ми трябва и някаква ехография преди това... Признавам, не съм на ясно, въбоще какво да правя.
Обезспокоена съм още повече, защото от месец насам имам почти постоянни болки от ляво, последните три ребра, която се усеща колкото отпред, толкова и отзад на гърба, появявала се е и друг път, но за кратко...
Съжалявам, малко е извън нашите теми. Но ще съм благодарна много, ако някой може да ме насочи към добър специалист или даде някакви насоки...
Благодаря на всички предварително