0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Здравейте и от мен  :D Имам едно много голямо запитване! Последната ми менструация беше на 30ти юни, а овулацията  на 18-19ти юли ( изчислена с уринни овулационни тестове ). Моят цикъл е по-дълъг, обикновенно около 30-31 дена. Лелката трябваше да ми дойде на 30ти юли. Получих много малко кафеникаво зацапване на 30ти и 31ви юли, но беше само сутринта и спря. На 5тия, 6тия и 7мия ден от закъснението си направих общо 4 теста за бременност. Първите 2 бяха с по-бледа тестова черта, 3тия беше от тестовете касетки, на които пише " Бременна" или "Не бременна" ( на моят пишеше " Бременна " ), а третият веше вече с две много изразени чертички. Днес ми е 7мия ден от закъснението и 18тия от овулацията. Боли ме коремът като пред цикъл, което за мен не е характерно. Обикновенно нямам ПМС. Нямам никакви други симптоми! Та въпросът ми е дали е много рано още да отида на лекар? Дали ако отида днес или утре ще се види толкова чаканият от мен и съпругът ми резултат? Вече опитваме година и вече си мислехме, е трябва да почнем по-сериозни изследвания! Незнам да се радвам ли вече или не? Ще полудея!  Много ви благодаря и извинявайте за дългото четене  :oops:

*
Честито! Ти си бременна. На 7 дни закъснение не съм сигурна, че ще се види нещо. Много е рано. Можеш да си пуснеш утре един кръвен тест и след 48 часа нов. Ако ЧХГто се е удвоило - всичко е наред. Късмет и мисля, че можете да се зарадвате!
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."
Здравей! Според мен не се чуди,а при първа възможност отивай на гинеколог!Знам,че бременост може да се установи на ултразвук най-рано 3-4г.с. от датата на зачеване така,че като си знаеш кога ти е било ову. можеш да си направиш сметка :pleasantry: :crossfingers:Успех...!

*

inski

• 150
  • Моля,пишете ГРАМОТНО!Използвайте буквите "Ъ" и "Й"
Честито и от мен!!!!Ако отидеш  на лекар вече ще се види една мнооооооооого мъничка точица,при мен беше така!И аз нямах търпение да отида на лекар,за да съм сигурна,че вече бебчето наистина е станало!!!Дори с толкова ранното си посещение докторът ми изписа някои лекарства,които бяха необходими при желана бременност и трудно забременяване!А това,че много те боли коремът и имаш ПМС,също не трябва да те притеснява,аз имах чувството,че всеки момент ще ми дойде страшно много ме болеше коремът и гърдите.Ще те прегледат с вагинален ултразвук,тъй че всичко ще се види!Късмет!!!
Вече съм при мама!!!Името ми е Гергана и тежа 3,900г и съм висока 52см

http://www.facebook.com/photo.php?pid=30400192&l=8a99371c23&id=1167931675

http://www.facebook.com/photo.php?pid=30839992&l=87d3c78751&id=1167931675
По принцип се препоръчва около 10 дни след закъснение да се посети лекар за ехографски преглед. По-добре е лекаря да те преглежда с вагинален ехограф, а не коремен.
Благодаря ви за бързите отговори :)))) Страхотни сте!!! Вече съм малко по-спокойна :) ще си запиша час за лекар възможно най-скоро. Колкото до кръвния тест -  знам, че е много добър вариант за установяване на бременност, но не живея в България и тук не е толкова достъпен без застраховка. А аз нямям такава :( Но ще видя все пак какво мога да направя! Благодаря отново и хиляди целуявки!!!!!